File 3D Studio Max (.max)

Nuduhake 1-24 asil 12229

Ekstensi file MAX ana gandhengane karo 3D Studio Max, modeling, animasi, lan program rendering sing dikembangake dening Autodesk, Inc. 3D Studio Max uga dikenal minangka 3ds Max. Berkas MAX minangka format 3D Studio Max standar, sing ngemot data 3D lengkap kanggo visualisasi adegan, kayata setelan lampu, struktur, bayangan, model, lan sapiturute. 3D Studio Max asring digunakake kanggo ngembangake grafis profesional kanggo game, film lan televisi.
3D Studio Max dhewe ngidini sampeyan ngowahi file .MAX menyang macem-macem format, kalebu .FBX, .JPG, .AI, .DWG, .DXF, .3DS, .IGS, .SAT, .STL, lan liya-liyane.
CATETAN: Ing versi 3ds Max paling anyar, sampeyan isih bisa ngekspor adegan menyang .3ds file, sanajan iki minangka format outdated sing isih digunakake ing Studio Autodesk 3D lawas kanggo DOS.
Versi pisanan saka program kasebut dibebasake ing 1990 dening Yost Group lan diarani 3D Studio DOS. Ing 1996 versi dirilis kanggo Windows lan program kasebut diganti dadi 3D Studio MAX. Autodesk 3DS MAX 2014 minangka versi paling anyar. Ing 3ds Max, sampeyan bisa nggawe meh kabeh wujud lan kerumitan model komputer kanthi dimensi 3. Ana uga akeh plugin tambahan lan malah basa pemrograman MAXkrip sing wis dibangun.
Ing kategori iki ing Flatpyramid sampeyan bakal nemokake model 3D sing digawe kanthi bantuan 3D Studio Max lan dheweke bakal duwe format .MAX.

Wilayah aplikasi 3D Studio Max

3D Studio Max minangka model, model animasi lan piranti lunak 3D, digunakake ing lapangan game video, bioskop, televisi, kartun, uga arsitektur lan desain interior.