Cinema 4D (.c4d)

Nuduhake 1-24 asil 3800

File .C4D ngemot model 3D digawe karo Cinema 4D.
File C4D bisa diekspor menyang aplikasi liyane kayata: Photoshop, Sawise Efek, Final Cut Pro, Unity.
CINEMA 4D minangka alat sing populer kanggo simulasi 3D lan animasi saka Maxon.
Program inti ngemot alat kanggo model, tekstur, rendering lan animasi. Dhasar kanggo nggawe obyek dadi primitif kaya sfra utawa pesawat, dipérang dadi poligon. Objektif, kanthi wutuh kanggo polygon sing diwenehake bisa diowahi kanthi transformasi dhasar kayata rotasi, ngowahi ukuran, lan sing canggih - twisting, stamping, transformasi kanthi rumus, lan liya-liyane. , mujur nengen. Fitur Cinema 4D minangka macem-macem alat kanggo manual misahake poligon luwih gedhe. Program kasebut uga ngidini sampeyan nggambar kaset polygon, ikatan sawetara poligon menyang wong liya, lan ngowahi pasuryan kanggo arches. Alat MoGraph ngidini sampeyan nggawe obyek kompleks kanthi otomatis saka transformasi ing obyek dhasar utawa klompok kasebut, kayata kloning utawa simetris nyalin.
Sinema 4D nyedhiyakake fleksibel lan sistem kanggo nggawe bahan kanthi shaders parametrik kanthi cepet nemtokake permukaan model telung dimensi. Bahan kasebut nyedhiyakake sifat kaya tekstur, refleksi cahya, cemlorot, transparansi, tekstur relief, lsp
Rujukan macem-macem nyedhiyakake reproduksi warna, bayangan, refleksi, cetho. Ndhukung ekspor model program telung dimensi, kayata Adobe Photoshop, Final Cut Pro. Kajaba saka renderer utama, Bioskop 4D bisa kerja karo rendering pihak katelu sing dipasang ing program utawa eksternal.
Nutup integrasi karo CINEMA 4D ngidini sampeyan nggunakake Adobe Sawise Efek magepokan karo Maxon CINEMA 4D. Ing Sawise Efek, sampeyan bisa nggawe file CINEMA 4D (C4D) lan nggarap unsur, animasi lan animasi 3D.
Kanggo njamin kompatibilitas karo Adobe After Efek CineRender, inti rendering Maxon CINEMA 4D Integrasi. Sawise Efek ngidini sampeyan menehi file CINEMA 4D. Ing saben lapisan, sampeyan bisa ngatur sawetara aspek rendering, kamera, lan konten. Proses sing wis dirampungake iki ora mbutuhake nggawe file perantara utawa file pesawat gambar.
Kanthi rilis versi 12th program, MAXON nyedhiyakake pangguna kanggo limang majelis Cinema 4D beda. Wiwit musim semi 2013, paket kaping enem - "Lite" - ditambahake. Saben paket kasebut duwe klompok target dhewe.

Sinema 4D ndhukung basa program ngisor iki:

  • Python
  • C ++
  • KAWAN
  • Xpresso