Lampu gelombang (.lwo, .lw, .lws)

Nuduhake 1-24 asil 3052

Ing kategori iki ing Flatpyramid sampeyan bakal nemokake model 3D sing ana hubungane karo piranti lunak LightWave, model kasebut duwe format file lwo .lw .lws.
LightWave 3D yaiku program komputer, editor grafis profesional 3D sing dikembangake dening NewTek. Versi paling anyar dirancang kanggo makarya ing lingkungan Microsoft Windows lan OS X (loro 32-bit lan 64-bit).
Paket populer kanggo nyiptakake grafis 3D, digunakake ing produksi video, televisi, produksi film. Lightwave ngandhut sistem pemodelan poligon sing kuat sing uga nggawe subdivisi adhedhasar polygon, ing ngendi Newtek mènèhi jeneng "MetaNURBS" (senadyan jeneng, Lightwave ora ndhukung pemodelan NURBS, MetaNURBS minangka merek dagang sing dipigunakaké déning Newtek 'kanggo pamisah permukaané) .
Paket kasebut kasusun saka rong modul program utama - modeler kanggo modelling lan tata letak kanggo kabeh liya. Program kaping tiga, Hub, digunakake kanggo nyinkronake data kanthi otomatis antarane modul.
File pemandangan LightWave mirip karo file perakitan CAD; Rujukan file perakitan CAD sing ana gegayutan karo file-file kanggo nggawe adegan kasebut. Mung,.lws file referensi .lwo lan .lw file nggawe adegan, lan kasebut .lwo lan .lw file referensi macem-macem file gambar. Mulane, nalika sampeyan ngimpor a .lws file, sampeyan kudu nambah lokasi folder liwat SAP 3D Visual Enterprise Author nelusur sing digandhengake .lwo lan .lw file (folder isi). Sampeyan uga kudu nambahake lokasi gambar sing digunakake ing file sing gegandhengan.
Cahaya gelombang duwe sistem animasi sing dikembangake (balung, pigura lan kinematika kuwalikan); rendering kualitas dhuwur, dhukungan multithreading, jiprakan sinar, caustics, pencahayaan global, modul pratinjau VIPER; subsistem jaringan ranah Screamernet. Mekanisme dibangun kanggo nggarap partikel Hyper Voxels ngijini sampeyan ngasilake asap, geni, cairan, kabut, awan, lan liya-liyane.
Gelombang cahaya kalebu telung jinis editor foto: klasik, modern lan grafis. Editor lumahing digunakake kanggo nyetel sipat materi (kalebu setelan simpul), editor gambar nduweni alat dasar kanggo nyunting gambar raster.
Sistem plug-in kuat ngluwihi fungsi paket, lan basa pamrograman LScript ngidini sampeyan nulis naskah dhewe. Miwiti versi 11, Python ditambahake minangka basa skrip.