3D Printing 3D Models

Model 3D » 3D Printing

Nuduhake 1-24 asil 160

Teknologi 3D, nyedhak luwih jero ing urip kita lan berkembang saben taun. Printing ing printer 3D wis meh dadi fenomena massa lan terus nggedhekake ruang lingkup aplikasi kasebut.

Apa sampeyan bisa nyetak ing printer 3d?

Printer 3D wis ngalami jero banget ing urip kita sing dipigunakaké saiki ing saben lingkungan manungsa, saka obat kanggo perhiasan.
Printing 3D minangka proses manufaktur lapisan-lapisan kanthi mbangun obyek sing adhedhasar model 3D sing dipangkut bahan plastik, photopolimer, gypsum, logam, kertas lan liya-liyane.
Kasedhiya nyetak ing printer 3D nyedhiyakake eksperimen ing bidang konstruksi lan arsitèktur, ing produksi cilik, pendidikan, obat, printing, iklan lan perhiasan.
Siji bisa mbedakake aplikasi dhasar 3d printing:

  • Arsitektur lan konstruksi. Nggunakake printer 3d nggawe model arsitektur bangunan meh kabeh tingkat kerumitan. Mock-up kuwi mbuktekake obyek arsitèktur lan saiki bisa ditampa kanthi apik. Model siap omah lan struktur ora populer amarga biaya sing murah.
  • Kedokteran. Printing ing printer 3d nduweni obat modern sing luwih maju lan bisa kanggo nylametake nyawa manungsa. Nggunakake printer 3D, nyetak mahkota dental, anggota palsu, ginjal, sendi, sel kulit, organ lan jaringan wong.
  • Pendidikan. 3D printing mock-up pendidikan lan alat bantu visual kanggo kelas.
  • Produksi cilik. Rancangan prototipe kanggo produk anyar, produksi sing direncanakake bakal diluncurake, kanthi tampilan kanggo nampilake menyang customer lan ngrampungake formulir kasebut. Manufaktur rincian mekanisme - rekonstruksi rincian sing ilang utawa rusak. Nyetak prototipe, kanthi bantuan cetakan silikon sing dicithak kanggo nggawé barang-barang cilik.
  • Cinema. Objek 3D dicithak dening industri film luwih nyata lan ekonomis tinimbang grafis komputer lan dekorasi nyata - antik, perhiasan, mobil, elemen desain interior, dsb.
  • Pabrik sandhangan lan alas kaki. Dina iki, printer 3d mrodhuksi model busana anyar kanggo modhèl sing dhuwur - busana, jaket, kaos. Kajaba iku, printing telung dimensi ngijini sampeyan kanggo nggawe model sepatu sing ora biasa sing digawe saka polyurethane, plastik lan karet.
  • Desain paket. Kanggo nggawe model percobaan kemasan lan botol saiki bisa uga lan ing printer 3d. Model kasebut bisa diwarnai lan nahan kabeh elemen desain - kode bar, label, tandha dagang, dsb.
  • Perhiasan. Nalika nggawe perhiasan, proses paling nyenengake yaiku produksi prototipe lilin, saiki model lilin saka perhiasan mangsa bisa dituwuh kanthi bantuan printing 3D.

Apa bisa dicetak ing PRINTER 3D?

Printing ing printer 3d minangka teknologi revolusioner sing wis dadi bagian integral ing bidhang ilmu lan teknologi. Saliyane kothak aplikasi sing wis kasebut, printer 3d digunakake ing industri sing paling ora dikarepake.
Saiki sampeyan ora duwe pitakonan: "Apa sing bisa dicithak nganggo printer 3D?". Kemungkinan printing 3D wis ora ana wates. Mulane layanan 3D sing dikarepake lan dikarepake akeh. Kajaba iku, teknologi modern kanggo nyetak ing printer 3D kasedhiya kanggo kabeh wong.
Ing kategori iki ing Flatpyramid sampeyan bakal nemokake model 3D khusus sing dioptimalake lan siap kanggo printing 3D.
Model sing dioptimalake biasane duwe format file kuwi: OBJ, STL, VRML, X3G, PLY, FBX