Game Model 3D

Model 3D » Games

Nuduhake 1-24 asil 244

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake model 3D kanggo game video. Dheweke dioptimalake kanggo mesin generasi paling anyar. Umume sampeyan bakal nemokake mobil, karakter, kewan, monsters, gaman, tameng, waja, pedhang lan bangunan. Rendering kanthi kahanan fisik (PBR) adhedhasar ide nggunakake model shading / lampu realistis lan nilai-nilai saka lumahing supaya bisa ngasilake bahan nyata.
Loro saka kualitas render, alesan sing paling serius kanggo nggunakake angka nyata sifat material yaiku sistem. Ana jaminan manawa konten sing digawe bakal katon apik ing cahya apa wae.
Kanggo nggawe model 3D, sukses nglumpukake informasi babagan proyek kasebut. Kanggo nggawe model game, kabeh bahan, kayata foto, conto karya sing disenengi, karya seni lan sebutan sing rinci bisa migunani.
Saiki, meh kabeh film film lan video modern duwe grafis telung dimensi. Model 3D dikarepake luwih saka sadurunge. Kanggo nggawe grafis 3D, sampeyan kudu nduwe ide alat utama (panyunting 3D) lan tahap produksi (pipa) model 3D.
Game minangka interaksi interaktif saka wong lan jagad virtual. Mula, faktor utama nggawe game:

  • sesambungan;
  • operasi tanpa gangguan;
  • lan mung aspek visual.

Model kasebut diwatesi karo kapabilitas mesin game lan konsol. Nomer poligon sing ketat kanggo saben unsur individu asring ditemtokake.
Tahap utama nggawe lan nggambarake model 3D ing bioskop lan industri game:

  • Simulasi yaiku nggawe obyek telung dimensi.
  • Tekstur - panyerakan tekstur lan bahan ing model 3D.
  • Rigging (saka Inggris Rig - rigging) - nggawe "kerangka" virtual, sakumpulan "balung" / "sendi" kanggo animasi sabanjure karakter.
  • Animasi - "animasi", animasi karakter telung dimensi.
  • Rendering (visualisasi 3D) - visualisasi grafis lan rekaman sing digawe.
  • Komposisi - kombinasi unsur individu ing adegan akhir. Contone, integrasi pemandangan 3D menyang materi pamotretan, koreksi warna lan tambahan efek.