Ngirim Siap Model 3D

Model 3D » Rampung siap

Nuduhake 1-24 asil 3215

Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake model 3D sing siap.
Rendering utawa sintesis gambar minangka proses otomatis ngasilake gambar fotorealistik utawa non-fotorealistik saka model 2D utawa 3D (utawa model ing apa sing bisa diarani disebut file pemandangan) kanthi program komputer.
Model ing ngisor iki minangka perwakilan apa wae obyek utawa fenomena ing basa sing ditetepake kanthi ketat utawa wujud struktur data. Katrangan kasebut bisa ngemot data geometri, posisi sudut pandang pemerhati, informasi babagan pencahayaan, jurusan kehadiran sawetara zat, intensitas lapangan fisik,
Asring ing gambar komputer (seni lan teknis) rendering (rendering 3D) tegese - nggawe gambar datar - gambar bitmap digital - ing pemandangan 3D-maju. Sinonim ing konteks iki yaiku visualisasi.
Visualisasi minangka salah sawijining bagean sing paling penting ing grafis komputer, lan ing prakteke ana hubungane karo wong liya. Biasane, paket model lan animasi 3D uga kalebu fungsi rendering. Ana produk piranti lunak kapisah sing nindakake rendering.
Gumantung saka tujuane, pre-rendering dibedakake minangka proses visualisasi sing rada alon, sing umume digunakake ing video nggawe video, lan nggawe nyata-nyata, umpamane, ing game video.
Program komputer sing ngasilake rendering diarani render utawa nerjemahake.
Saiki akeh algoritma visualisasi wis dikembangake. Piranti lunak sing saiki bisa nggunakake sawetara algoritma kanggo entuk gambar pungkasan.
Nglacak saben sinar cahya ing sawijining pemandangan iku ora praktis lan butuh wektu sing dawa banget. Malah nglacak sawetara srengenge, cukup kanggo njupuk gambar, mbutuhake wektu sing dawa banget, yen sampling ditrapake.
Amarga iki, patang klompok metode dikembangake, luwih efektif tinimbang simulasi kabeh sinar cahya ing adegan:

  • Rilisisasi bebarengan karo pindai garis - Scanline rendering.
  • Ngeculake Ray. Ing kasus iki, adegan kasebut ndalang saka sudut pandang tartamtu. Saka sudut pandang, sinar diarahake menyang obyek pemandangan, kanthi bantuan warna warna piksel ing layar rong dimensi. Ing kasus iki, sinar mandheg nyebarake panyebaran (ora kaya metode mbalikke), nalika tekan obyek apa wae. Sampeyan bisa nggunakake sawetara cara sing gampang banget kanggo nambah efek optik.
  • Ray nglacak padha karo cara sinar sing mbuwang Saka sudut pandang, sinar diarahake menyang obyek pemandangan, kanthi bantuan warna warna piksel ing layar rong dimensi. Nanging, balok ora mandheg nyebar, mula dipérang dadi telung komponen sinar, saben siji nyumbang warna piksel ing layar loro dimensi: dibayangke, dipadhakake lan dicabut. Jumlah komponen kasebut nemtokake ambane trace lan mengaruhi kualitas lan fotorealisme gambar. Amarga fitur konseptual, cara kasebut bisa entuk gambar fotorealistik banget, nanging amarga konsumsi sumber daya sing akeh, proses visualisasi saya suwe.
  • Nglacak jalur nggunakake prinsip pengejaran sinar sing padha, nanging cara iki paling cedhak karo hukum fisik panyebaran cahya. Uga paling penting-sumber.