Model Virtual Realitas 3D

Model 3D » virtual Reality

Nuduhake 1-24 asil 351

Desain kanggo VR meh padha karo desain kanggo dolanan video, amarga ing rong kasus iki sampeyan ngalami pengalaman 3D interaktif. Bentenane yaiku yen ing VR sampeyan kudu menehi perhatian khusus kanggo efek ngarsane, narasi immersive, non-linear gerakan, non-nauseating gerakan lan optimization graphic.
Umume pangembang VR luwih seneng nggunakake mesin game (kajaba nggawe VR web, sing luwih murah), lan wiwit awal kudu milih apa sing bakal ditindakake. Mesin sing paling populer yaiku Unreal Engine 4 (UE4) lan Unity. Kalorone nduweni kapabilitas sing amba lan dipercaya. Sekitar kaloro, ana komunitas sing aktif kanthi akeh sumber informasi. Loro-lorone mesin kasebut ngidini sampeyan ngontrol lingkungan 3D, ngimpor konten sampeyan dhewe (model, gambar, swara, video), lan uga interaktivitas program lan gamelan. Ing YouTube, ana akeh video latihan, lan ing jaringan - pandhuan digawe dening penulis lan penggemar dhewe.
Ing antarane pemaju VR ora ana panemu sing umum yen salah sawijining mesin iki luwih apik tinimbang sing liyane. Saben wong duwe ciri dhewe. UE4 dianggep luwih optimisasi ing babagan komputasi, menehi gambar sing luwih dipercaya, nanging nduweni kurva belajar sing luwih tajem. Perikatan digawe saka pitungan, saengga kapabilitas kasebut cukup kanggo nggawe game komersial, nanging tetep luwih intuisi lan efektif kanggo pangembang wong anyar. 4 Engine Unreal bisa didownload lan digunakake kanthi gratis, nanging panulis kudu ngijolake penghasilan kuartel kanthi 5% game yen ngluwihi $ 3000. Persatuan nduwe pirang-pirang versi saka macem-macem biaya, nanging sampeyan bisa mandheg mandiri Personal Unity. Apike kanggo nyoba mesin loro kanggo ndeleng sing paling cocog karo sampeyan, sanajan angel gawe kesalahan ing kene, amarga sampeyan bakal nampa alat sing apik lan kuat.
Kejabi mesin game, sampeyan bisa ngaktifake pangembangan kaca VR-interaktif. Iki bisa ditindakake nggunakake basa markup A-Frame Mozilla, nggunakake JavaScript (digali menyang Three.js!), HTML5 lan / utawa WebGL. Eksperimen sing padha ditindakake ing Chrome lan Mozilla. Pangembangan web ngidini sampeyan nampilake konten VR langsung ing smartphone pangguna, dadi sampeyan ora butuh hardware tambahan sing larang. Kajaba iku, sampeyan ora kudu nyusun utawa paket kode, sampeyan bisa kanthi gampang nuduhake kreasi kasebut kanthi kanca. Yen sampeyan nemokake kabeh wektu, sampeyan bisa miwiti editor editor Vizor VR sing paling gampang, Vizor, sing ngidini nggambar komputer lan browsing saka piranti seluler.
Sawise sampeyan milih mesin utawa aplikasi web, sampeyan kudu luwih ngerti babagan pilihan sampeyan. Miwiti dhasar dhasar program sing digunakake alat sampeyan: C ++ lan Blueprints Visual Scripting (UE4), C # (Unity), utawa basa markup khusus kanggo aplikasi Web. Yen sampeyan berkembang kanggo Android, undhuh ing Android Studio lan coba masang aplikasi latihan kasebut. Ing kasus Cardboard lan Perpaduan Google, waca Google SDK.
Saiki wayahe milih model 3D sing bakal digunakake ing game sampeyan. Ing kategori ing Flatpyramid sampeyan bakal nemokake akeh model sing cocog kanggo proyek VR sampeyan.