Model VR eCards 3D

Model 3D » VR eCards

Nuduhake 1-24 asil 52

Realitas Virtual minangka inovasi ing jagad 3D! Teknologi iki ngidini sampeyan ndeleng obyek 3D ing kaca tingal kasunyatan virtual kanthi efek rendaman lengkap.
Sampeyan bisa nggawe salinan virtual obyek 3D kanthi simulasi fisika nyata, sing bisa navigasi liwat wilayah kasebut lan sesambungan karo obyek kasebut ing mode interaktif, umpamane, milih tata letak utawa bahan kanggo rampung. Bisa dadi komplek omah ing konstruksi, komunitas pondok utawa malah eCard.
Iki gampang ditindakake nganggo mesin khusus kanggo nggawe VR, mula diarani VReCards. Iku gampang banget kanggo digunakake lan sauntara iki ngidini sampeyan nggawe konten kasunyatan virtual sing apik.

Kepiye cara iki bisa digunakake kanggo sampeyan?

Visualisasi ing format kasunyatan virtual ngidini sampeyan nggawe kartu pos virtual lan dikirim menyang kanca, sampeyan bisa nggawe iklan ing 360 utawa nampilake proyek kasebut ing wangun sing paling apik lan kanthi mangkono menang simpati para pelanggan sing wis ana ing desain lan konstruksi tahapan.
Model VR ngidini sampeyan kanthi visual, urip kanthi praktis, ndeleng proyek kasebut lan mbenerake wektu sing bisa ditindakake nalika tahap desain, tegese ora mung biaya sing ora perlu sajrone fase konstruksi, nanging uga ngirit wektu.

Kepiye cara iki bisa migunani kanggo pelanggan?

Visualisasi ing kasunyatan virtual luwih katon tinimbang gambar lan gambar statis. Teknologi iki bakal ngidini para pelanggan kanthi ngerti babagan proposal sampeyan, dheweke bakal bisa nyemplungake diri ing lingkungan maya, mlaku-mlaku liwat aula lan ruangan, kanthi rinci mriksa unsur-unsur interior lan eksternal.
On Flatpyramid ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake model 3D sing cocog kanggo nggunakake VRecards lan nggawe konten kasunyatan virtual.
Sithik saran: sawise sampeyan kepenak karo mesin lan nyiyapake bahan seni, sampeyan kudu ngerti kepiye cara menehi interaktivitas proyek. Apike sampeyan maca dhisik babagan prinsip bangunan UI lan UX ing kasunyatan virtual. Yen ora, pangguna sampeyan bisa ndeleng keputusan sing ora becik kanggo rendering stereoskopik, utawa lagi nyusut. Iki bisa nyingkiri kanthi mung nolak teks kasebut ing lapangan sing dideleng, utawa kanthi nempelake kamera pamuter nalika obah menyang kapsul sing katon (mobil, suit space, kabin). Lan yen sampeyan pengin ngetrapake kontrol manual, Apike kanggo nindakake kabeh kanthi realistis sabisa - riset lan prototipe sampeyan bakal diganjar kanthi rasa.