Perabot 3D Lain

Model 3D » Perabot 3D Model » Mebel liyane

Nuduhake 1-24 asil 178

Model Mebel 3D liyane Flatpyramid.

Furnitur luwih cenderung asal-usul ing suku nomad sing rawan omah permanen ing wilayah-wilayah tartamtu, utawa ing ngendi iklim kadhemen ndadekake luwih akeh wektu kanggo manggon ing omah-omahé. Furnitur asli dadi watu utawa potongan wit. Ana uga syarat kanggo materi kasebut. Ing negara-negara Mediterania, sandstone, marmer lan kabeh jinis marmer (armchairs ing bioskop, circuses Yunani Kuno lan Roma) minangka perabot. Furnitur kayu wis akeh nyebar amarga luwih gampang, gampang lan kurang angel dipindhah. Furnitur kayu wiwit dominasi amarga prosesi ringan bahan baku, kemampuan kanggo pewarna, ukiran, kombinasi karo logam utawa anyaman produk.

Sajarah produksi furnitur ing Eropa Barat adoh banget karo jaman lan gaya seni. Ana Furnitur Gotik, Renaisans, Mannerisme, Baroque lan Rococo, Klasikisme lan Kekaisaran, Modernisme lan Fungsi.