Model 3D Motong

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Motorcycle

Nuduhake asil 1-24 saka 131

Model 3D saka sepeda motor kayata sepeda motor balap antik olahraga sing kasedhiya ing 3ds max maya lwo obj fbx xsi c4d dwg dfx lws.

Ing taun 80-an, kanthi pengaruh popularitas motor sing ora mandheg, pameran sing dicincang dadi mode, kanthi nambah pigura ruang super-kaku lan rem cakram digunakake akeh. Tunas konsumen enduro diwiwiti saka sepeda motorcross, sepeda quad katon, lan skuter 50an diluncurake maneh minangka skuter modern kanthi lapisan plastik, roda cor, lan mesin kapasitas kubik sing sithik nalika njaga kekuwatan. Ana bedane akeh ing antarane "motor wae" - para pejuang dalan sing "dikenani biaya", cedhak karo sepeda motor balap, dalan sing apik banget lan ora nuntut dalan sing apik, turer, neo klasik - variasi ing tema pungkasan taun 60-an tampil; kabeh jinis gawenan tangan malah luwih aneh.

Ing taun 1990-an - wiwitan taun 2000-an ditandhani kanthi tuwuhing keunggulan teknologi merek mesin utama, amarga akeh komputer ing desain, ilmu material lan karya desain. Saliyane, pangembangan ekonomi China sing cepet lan negara-negara liyane ing Asia Tenggara meh kabeh ngemot perusahaan terkenal saka pasar sepeda motor utilitas murah lan memenuhi panjaluk paling dhuwur kanggo sepeda motor ringan ing negara berkembang. Produsen merek tradisional Eropa sing bakal kadaluwarsa ilang utawa diserap barang sing luwih gedhe; Industri motor tilas USSR, ing wiwitan taun 80an, tekan papan nomer loro ing jagad iki kanthi output kuantitatif nanging ditampilake dening model kuno, meh ora ana maneh.

Ing taun 2010 ing Eropa lan Amerika Serikat, jumlah produksi eksklusif skala cilik saya mundhak, kadang nggunakake merek misuwur ing jaman biyen. Fitur modern sing apik yaiku munculé motor listrik sing akeh banget ing kabeh kelas - amarga pasar teknologi teknologi baterai lithium-ion, motor listrik tanpa kontak sing kuat lan mode ide-ide lingkungan sing sah. Elektrosit akeh utamane kelas cilik diproduksi ing Tiongkok. Sanalika, ing konveyor Asia lan Amerika Latin isih ana model ICE, sing nyebabake silsilah wiwit awal taun 60-an lan ngalami pengerjaan sing ora stabil.