Model 3D Motong

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Motorcycle

Nuduhake 1-24 asil 130

Model 3D saka sepeda motor kayata sepeda motor balap antik olahraga sing kasedhiya ing 3ds max maya lwo obj fbx xsi c4d dwg dfx lws.

Ing 80s, ing pangaruh popularitas motorsport sing ora rusak, fairings dicincang teka menyang mode, kanthi kecepatan tambah bingkai spasi super ringan lan rem rem sing akeh digunakake. Budidaya enduro pangguna wiwit saka motocross bike, quad bike, lan scooter 50 sing dilahirake maneh minangka skuter modern karo lapisan plastik, roda cast, lan mesin kapasitas kubik sing dikurangi nalika njaga daya. Ana beda-beda ing antarane "mung sepeda motor" - pejuang-pejuang "kebak", cedhak karo olahraga balap, gedhé banget lan ora nuntut dalan sing ideal, turer, klasik neo - variasi ing tema 60s pungkasan sing metu; kabeh jinis gawéan gawéan malah luwih aneh.

1990s - awal 2000s ditondoi kanthi perkembangan teknologi kaunggulan merek mesin, amarga introduksi komputer ing desain, ilmu material lan desain. Saliyané, wutah ekonomi China lan negara-negara Asia Kidul-wétan kanthi cepet wis digunakaké sajrone pasar utamané ing pasar sepur montor ambané kanthi cepet lan nyukupi kabutuhan motor sepedha ing negara-negara berkembang. Prodhuk saka merek tradhisional Eropah ilang utawa ilang dening sing luwih gedhe; Industri motor saka bekas USSR, ing sapisan saka 80s, ngrambah ing posisi nomer loro ing donya kanthi asil kuantitatif nanging diwenehi model kuno, sacoro prakteke ora ana.

Ing 2010 ing Eropah lan Amerika Serikat, jumlah prodhuk eksklusif sing cilik-cilik tansaya akeh, kadhangkala nggunakake merek misuwur ing jaman sadurungé. Fitur modern sing nyenengake yaiku montor mabur listrik gedhe saka kabeh kelas - amarga nggawa menyang pasar konsumen teknologi baterai lithium-ion, motor listrik tanpa kontak lan fashion sah kanggo gagasan lingkungan. Elektrolik akeh banget utamane kelas cilik sing akeh diasilake ing China. Ing wektu sing padha, ing conveyor Asia lan Latin Amerika isih ana model karo ICE, sing mimpin pedigree saka 60s awal lan nandhang paningkatan sing ora stabil.