Model Sepur 3D Sepur Mesin

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Sepur » Mesin Tren

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D saka Mesin Locomotives lan koleksi mesin Tren liyane bisa didownload ing 3ds max maya lwo obj fbx lan liyane.

Biasane, sepur modern nduweni mesin diesel utawa mesin listrik.

Senapan mesin diesel modern biasane duweni efisiensi nganti 40-45%, sawetara mesin kanthi kecepatan kurang luwih - luwih saka 50% (contone, MAN B & W S80ME-C7 ngetung mung gram 155 per kWh, mencapai efisiensi 54.4% ). Amarga khususé proses kerja, mesin diesel ora nemtokake syarat sing ketat ing volatilitas bahan bakar, supaya bisa nggunakake bahan bakar abot ing bahan kasebut, kayata bahan bakar minyak.

Mesin diesel ora bisa berkembang maneh - bahan bakar ora duwe wektu kanggo ngobong metu ing silinder, wektu pengapian mbutuhake wiwitan. Daya tension mekanisme sing dhuwur yaiku nggunakake bagean luwih gedhe lan luwih larang, sing ndadekake mesin luwih abot. Iki nyuda daya spesifik mesin, sing nyebabake panyebaran mesin diesel cilik ing bidang penerbangan. Ing kahanan operasi maksimum, bahan bakar ora diobong, anjog ing emisi awan jelaga, lan pasokan bahan bakar kanthi kecepatan dhuwur kudu dikurangi (corrector pasokan listrik utawa elektronik).

Nanging ing low revs, mesin diesel bisa beroperasi tanpa udhara kanthi pasokan bahan bakar cyclic sing luwih dhuwur. Mulane, mrodhuksi torsi dhuwur ing revs kurang, sing ndadekake mobil luwih "responsif" ing gerakan tinimbang transportasi sing padha karo mesin bensin. Kanthi alasan iki, lan utamané ing babagan ékonomi sing luwih dhuwur, truk paling saiki wis dilengkapi mesin diesel. Iki uga minangka kauntungan ing mesin-mesin laut wiwit torsi dhuwur ing revs kurang luwih gampang kanggo nggunakake daya mesin irit, lan efisiensi teoretis luwih dhuwur menehi efisiensi bahan bakar luwih dhuwur.