Model 3D Antique

Nuduhake asil 1-24 saka 57

Model 3D motor antik ing Flatpyramid.

Ing taun 1894, produksi seri motor sepisanan dibukak. Mobil "Hildebrand lan Wolfmüller" mirip sepeda karo bingkai wanita lan isih durung sampurna. Udakara 2000 lembar digawe sajrone telung taun ana merek.

Ing wiwitan abad kaping 20, motor kasebut dadi populer amarga murah lan semangat olah raga. Merek Eropa lan Amerika paling tuwa ing donya didegake: 1899 - Matchless (Inggris); 1901 - Royal Enfield (Inggris), FN (Belgia); 1902 - Triumph (Inggris) lan India (AS); 1903 - Harley-Davidson (USA), Husqvarna (Swedia); 1908 - NSU (Jerman); 1910 - BSA (Inggris); 1911 - Benelli (Italia).

Pit motor khusus 1900s lan mid-20s yaiku bingkai tipe sepeda kanthi kecepatan rendah, mesin abot sing dipasang ing segitiga ngarep, asring nganggo drive sabuk langsung menyang roda. Ing 20s, perusahaan Italia lan Jerman dadi aktif, motor balap dadi olahraga massive lan spektakuler, nyepetake pengembangan tata letak lan teknologi.