Model 3D Antique

Nuduhake 1-24 asil 57

Model motor 3D antik Flatpyramid.

Ing 1894, produksi sepeda motor pisanan dibukak. Mobil "Hildebrand lan Wolfmüller" kaya sepeda karo bingkai wanita lan isih durung sampurna. Babagan 2000 dicithak ing telung taun saka orane merek.

Ing taun-taun awal abad 20th, sepeda motor dadi populer amerga murah lan semangat olah raga. Jeneng Eropah lan Amérika paling tuwa sing diadegaké ing donya: 1899 - Matchless (Inggris); 1901 - Royal Enfield (Inggris), FN (Belgia); 1902 - Triumph (Inggris) lan India (USA); 1903 - Harley-Davidson (AS), Husqvarna (Swedia); 1908 - NSU (Jerman); 1910 - BSA (Inggris); 1911 - Benelli (Italia).

Pit motor khusus 1900s lan mid-20s yaiku bingkai tipe sepeda kanthi kecepatan rendah, mesin abot sing dipasang ing segitiga ngarep, asring nganggo drive sabuk langsung menyang roda. Ing 20s, perusahaan Italia lan Jerman dadi aktif, motor balap dadi olahraga massive lan spektakuler, nyepetake pengembangan tata letak lan teknologi.