Artillery 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 157

Model 3D Artileri Proyil kanggo modhifikasi 3d lan ngasilaké grafis poli cilik kanggo game, simulasi lan animasi.

Iki minangka salah siji saka telung cabang paling tuwa saka pasukan bersenjata, yaiku pasukan utama pasukan lemah Angkatan Bersenjata modern. Klasifikasi klasifikasi miturut misi pertempuran, jinis sistem senjata lan struktur organisasi. Iku kaliber 105 mm lan luwih gedhe duwe kemampuan migunakake amunisi kimia lan biologi, lan wiwit kaliber 152-155 mm bisa nggunakake amunisi nuklir taktis. Termasuk senjata, howitzer, mortir, senjata api, kendaraan tempur, peluru kendali anti-tank, lan roket; amunisi artileri lan bedhil; kendaraan artillery - traktor rodha lan dilacak lan liyane; piranti kontrol geni; sarana dhukungan intelijen lan geni; kabeh jinis senjata cilik, peluncur grenade.

Kajaba iku, istilah "artileri" digunakake kanggo nunjukake jinis pasukan, uga ilmu piranti, desain, produksi, lan operasi senjata kasebut, sifat pertempuran, cara njupuk lan nggunakake pertempuran.