Mobil Parts 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Kendaraan Kendaraan » Suku Cadang Mobil

Nuduhake 1-24 asil 111

Model 3D Suku kanggo mobil lan mobil kayata sedan sport bus minivan SUV 3d mobil polisi sing ana ing 3ds.

Senadyan akeh mobil sing diproduksi, mesthine bisa dipérang dadi telung bagean utama: mesin, sasis, lan awak.

Mesin iku sumber energi mekanik sing nyetel mobil ing gerak. Ing mobil modern, minangka aturan, mesin pembakaran internal piston digunakake, ing ngendi proses pembakaran bahan bakar dumadi ing jero, ing silinder mesin.
Sasis kasebut minangka mekanisme sing dirancang kanggo nransfer torsi saka mesin menyang roda drive kanggo mindhah lan ngontrol mobil. Sasis kasebut kasusun saka komponen ing ngisor iki:
transmisi ngirimake torsi saka mesin menyang roda drive;
Sasis ngidini mobil kanggo mindhah, ngarahake getaran; kasusun saka pigura, balok poros, suspensi ngarep lan mburi, gembong lan ban;
mekanisme kontrol (steering and brake system).
Awak digunakake kanggo nampung wong utawa barang. Awak saka mobil lan bis kalebu kabin kanggo wong, awak truk kasusun saka platform kargo lan kabin kanggo wong. Awak bus lan mobil nindakake fungsi pigura ing sistem operator mobil.

Format mobil 3D format file: 3ds max fbx tga targa icb vda vst pix obj