Truck Parts 3D Models

Nuduhake kabeh asil 12

3D Model Truck Parts termasuk komponen pickup, truk SUV, kendaraan utilitas olahraga, truk truk militer semi trak 3d Truk 3D GM.

Truk longgoan sing dituju kanggo carriage barang minangka bagéan saka sepur dalan, yaiku, bebarengan karo siji utawa luwih treler lan / utawa semi-trailers. Traktor truk dilengkapi piranti pelana khusus (pelana) tinimbang awak sing ngidini sampeyan cepet ngganti sepedha sing dirancang kanggo nggarap semi-trailer. Ing Eropah, total massa sepur dalan diwatesi karo ton 44, nanging ing sawetara negara, umpamane, Swedia lan Finlandia, tambah nganti 60 ton. Ing Australia, ing dalan darat, ana uga kareta dalan sing luwih abot kanthi bobot reged nganti 105 ton, sing disebut Railway Road, nomer trailer sing tekan 4 nganti 5.

Trak Amérika, minangka aturan, digawe miturut tata letak bonnet klasik, lan gedhe-gedhe Eropah, amarga watesan saka long road train, dirancang karo "taksi ing ndhuwur engine" tata letak. Saiki, kabeh truk jarak panjang dilengkapi eksklusif karo mesin diesel lan turbo, sanajan nalika awal 1950s lan 1960s, eksperimen ditindakake kanthi nggunakake unit turbin gas (GTE) ing traktor. Ing saindenging jagad, sing diarani menara ballast kanthi awak sing diisi kanthi bobot khusus kanggo nambah bobot grip sing digunakake kanggo narik trailers abot lan ngangkut beban superheavy. Kekuwatan mesin sing bisa tekan liter 800-1200. kanthi., lan massa total kaya kareta tugas berat - ngluwihi 2000 ton.

3D model truk bagian 3D format file: XNUMXds, max, fbx, tga, targa, icb, vda, vst, pix, obj