Launch Pad 3D Models

Nuduhake kabeh asil 5

Model 3D Launch Pad kanggo Spaceships.

Komplek peluncuran yaiku panggonan ing ngendi kendaraan peluncuran diwiwiti, uga fasilitas sing nyedhiyakake pangiriman menyang peluncuran, mriksa, ngisi bahan bakar, nyiapake lan nglancarake kendaraan angkasa (kendaraan peluncuran).

Kendaraan peluncuran ing rute ril utawa rute dalan dikirim lan dipasang ing posisi vertikal ing peluncuran pad (platform peluncuran), ing ngisor iki, sawise sistem propulsi roket diuripake, bisa uga ana saluran pembukaan nganggo deflektor gas sing tahan suhu lan tekanan gas buang nalika diluncurake. Kanggo instalasi vertikal saka roket, portal crane utawa jacks biasane digunakake minangka bagéan saka kompleks peluncuran utawa piranti transportasi roket.

Pangopènan pra-penerbangan kendaraan peluncuran bisa ditindakake kanthi nggunakake menara pangopènan, sing dipasang kanthi cedhak kendaraan peluncuran ing pad peluncuran (platform sing digunakake ing menara pangopènan disambungake karo tangga lan / utawa lift) lan nyedhiyakake akses menyang sakwise node kendaraan (pesawat), wektu peluncuran (wektu cendhak sadurunge peluncuran), menara layanan, minangka aturan, nyimpang (utawa dibusak) saka kendaraan peluncuran.