Model Kapal Kargo 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Watercraft » Kapal Kargo

Nuduhake kabeh asil 9

Model 3D Cargo Ships lan Watergo Cargo liyane kanggo modeling 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

Ana macem-macem kapal kargo ing jagad iki, ayo priksa macem-macem jinis kasebut.

Kapal kargo garing minangka jeneng umum kanggo kapal sing dimaksudaké kanggo transportasi kargo sing solid, massal, lan dikemas, kalebu wadah lan kargo cair ing wadhah. Iki kalebu prau umum kanggo kargo umum, dilengkapi fasilitas loading lan unloading, prau kanggo transportasi kargo massal, pelaku usaha massal kanthi bobot mati kurang saka 12 ewu ton, sawetara kapal liyane, kayata truk sinter.

Operator massal - kapal kargo akeh sing ditahan (yaiku, tanpa wadhah). Operator massal digunakake kanggo ngeterake bijih, batu bara, semen, lsp. Saliyane operator massal universal, ana uga sing khusus kanggo transportasi jinis kargo tartamtu, kayata operator bijih, operator semen, lsp. Ana kapal sing bisa sekaligus nggawa muatan akeh lan cair, ana loro operator massal lan tanker), kayata operator bijih minyak.

Pembawa kontainer - kapal kanggo kreta barang ing kontainer sing distandardisasi.

Roll-on / roll-off - prau kanthi mode loading lan bongkar muat horisontal. Sing paling asring digunakake kanggo ngeterake mobil (truk) lan kendaraan roda liyane. Kauntungan utama Roll-on / roll-off yaiku kacepetan ngunggahake lan mbukak kapal. Kanggo operasi kasebut, crane ora dibutuhake: truk kanthi muatan mung mlebu / metu menyang deck kargo kapal ing ramp.

Kapal sing luwih entheng ing kapal (LASH) - kapal sing ngangkut kapal tongkang khusus - korek api. Operator sing luwih entheng asring digunakake ing endi kapal gedhe ora bisa nyedhaki papan amarga ora cukup ambane utawa amarga alasan liyane. LASHes mbukak ing dermaga, diangkut nganggo tug menyang operator sing luwih entheng lan angkat operator sing luwih entheng. Unloading ditindakake kanthi urutan mbalikke. Ing Rusia, ana siji-sijine korek bertenaga nuklir ing saindenging jagad sing ngladeni pemukiman Samudra Arktik.

Tanker - kapal kanggo ngangkut barang akeh.

Kapal sing dipisahake yaiku kapal sing dilengkapi karo unit pendingin. Kapal refrigerasi digunakake kanggo ngeterake panganan sing bisa diremehake.