Model Kapal Kargo 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Watercraft » Kapal Kargo

Nuduhake kabeh asil 9

Model 3D Cargo Ships lan Watergo Cargo liyane kanggo modeling 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

Ana akeh kapal kargo sing ana ing donya, priksa maneka jenis jinis kasebut.

Kapal kargo garing minangka jeneng umum kanggo kapal sing dimaksudaké kanggo transportasi kargo sing solid, massal, lan dikemas, kalebu wadah lan kargo cair ing wadhah. Iki kalebu prau umum kanggo kargo umum, dilengkapi fasilitas loading lan unloading, prau kanggo transportasi kargo massal, pelaku usaha massal kanthi bobot mati kurang saka 12 ewu ton, sawetara kapal liyane, kayata truk sinter.

Bulk operator - kapal kargo akeh ing ditahan (ie tanpa wadhah). Operator sing akeh digunakake kanggo transportasi bijih, batu bara, semen, dsb. Saliyane pangiriman massal universal, ana uga sing khusus kanggo transportasi jinis kargo tartamtu, kayata pelarut bijih, pelaku usaha semen, lan liya-liyane. bebarengan karo kargo sing akeh lan cair ana loro operator lan tanker), kayata pelaku biji lenga.

Container carrier - a wadhah kanggo carriage barang ing standar wadhah.

Roll-on / roll-off - prau kanthi modhangan horisontal lan unloading. Wong sing paling sering digunakake kanggo transportasi mobil (truk) lan kendaraan roda liyane. Keuntungan utama Roll-on / roll-off adalah kecepatan unloading lan loading kapal. Kanggo operasi iki, crane ora dibutuhake: truk karo muatan mung nelpon / metu menyang geladak kargo ing sawijining ramp.

Kapal sing numpak kapal (LASH) - kapal sing ngangkut kapal khusus - petilasan. Pelaku usaha sing luwih cilik kerep dipigunakaké ing endi kapal sing gedhé ora bisa nyedhaki amben amarga ora jero utawa alasan liya. LASHES mbukak ing dermaga, diangkut dening tug menyang operator sing luwih entheng lan ngangkat operator sing luwih cerah. Unloading dileksanakake ing urutan malik. Ing Rusia, ana mung sing paling padhang nuklir sing nglayani pamukiman ing Samudra Arktik.

Tanker - prau kanggo transportasi kargo akeh.

Kapal sing dipisahake yaiku kapal sing dilengkapi karo unit pendingin. Kapal refrigerasi digunakake kanggo ngeterake panganan sing bisa diremehake.