Model Digger 3D

Nuduhake asil siji

Model 3D saka Digger Vehicles for Industrial digunakake kanggo 3D modeling lan render grafis.

Digger - jinis utama mesin earthmoving sing dilengkapi ember. Tujuan utama yaiku pangembangan lemah (batuan, mineral) lan pemuatan bahan-bahan akeh.

Benten utama saka excavator siji-ember saka mesin ngalih bumi liya yaiku penggalian saka tanah sing digawa metu saka awak sing bisa dipindhah karo chassis sing tetep. Rotasi ember kanggo unloading uga dileksanakake nalika mesin ngadeg. Buck shovels bisa pindhah sak kumpul lemah, nanging buckets kudu mindhah kapisah saka chassis.

Diggers digunakake nalika konstruksi lan pembongkaran bangunan omah, konstruksi dalan, uga ing tambang lan tambang.
Struktural, excavator kalebu kerja (biasané diganti), undercarriage (chassis) lan peralatan listrik. Panggonan saka excavator, bucket digunakake, disebut pasuryan. Sawijining fitur excavator yaiku piranti sing bisa dialihake kanthi sudhut - ora mung buckets sing beda-beda nanging uga booms, handles, pile mast, lan piranti kerja sing nyata: ember ekskavasi, loading, clamshell loro lan multi-rolet, rippers, pancing.