Model Digger 3D

Nuduhake asil siji

Model 3D saka Digger Vehicles for Industrial digunakake kanggo 3D modeling lan render grafis.

Digger - jinis utama mesin bumi sing dilengkapi ember. Tujuan utamane yaiku pengembangan lemah (watu, mineral) lan pemuatan bahan akeh.

Benten utama saka excavator siji-ember saka mesin ngalih bumi liya yaiku penggalian saka tanah sing digawa metu saka awak sing bisa dipindhah karo chassis sing tetep. Rotasi ember kanggo unloading uga dileksanakake nalika mesin ngadeg. Buck shovels bisa pindhah sak kumpul lemah, nanging buckets kudu mindhah kapisah saka chassis.

Diggers digunakake nalika konstruksi lan pembongkaran bangunan omah, konstruksi dalan, uga ing tambang lan tambang.
Sacara struktural, excavator kalebu alat sing digunakake (biasane bisa diganti), undercarriage (sasis) lan peralatan listrik. Ing papan kerja excavator, ember kerja, diarani rai. Fitur excavator yaiku macem-macem peralatan sing bisa diijolake - ora mung macem-macem ember, nanging uga boom, gagang, tiang tumpukan, uga alat sing digunakake kanthi nyata: ember penggalian, pemuatan, clamshell two- and multi-maxillaries, rippers, hooks.