Model Excavator 3D

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Excavator - jinis mesin groundmoving utama sing dilengkapi ember. Tujuan utama yaiku pangembangan lemah (batuan, mineral) lan pemuatan bahan-bahan akeh.

Bentenipun utama excavator tunggal-bucket saka mesin ngalih bumi liya yaiku penggalian saka lemah sing dilakokake dening body movable karo chassis sing tetep. Rotasi ember kanggo unloading uga dileksanakake nalika mesin ngadeg. Ekskavator multi-bucket bisa dipindhah nalika koleksi lemah (umpetan, umpamane), nanging buckets kudu mindhahake kapisah saka chasis.

Ekskavator digunakake nalika konstruksi lan pembongkaran bangunan omah, konstruksi dalan, uga ing tambang lan tambang.
Struktural, excavator kalebu kerja (biasané diganti), undercarriage (chassis) lan peralatan listrik. Panggonan saka excavator, bucket digunakake, disebut pasuryan. A fitur khusus penggorek sawetara saka sudhut saka peralatan diijolake - ora mung beda buckets nanging uga Booms, Ngalahake, masts tumpukan, sarta pribadi apa nyata: buckets penggalian, loading, clamshell loro lan multi-maxillaries, rippers, pancingan .

Ekskavator ing basis karya:
- Ekspedisi cyclic (tunggal-bucket): excavator tunggal-bucket (ing arah saka excavator ember waos); peralatan kerja: dragline, shovel ngarep, backhoe, nyekel;
- Ekskavator sing terus (trench, rotor, lan liya-liyane);
- Penggerek vakum lan vakum (umpamane, dredgers sedot).