Model Excavator 3D

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Excavator - jinis utama mesin bumi sing dilengkapi ember. Tujuan utamane yaiku pengembangan lemah (watu, mineral) lan pemuatan bahan akeh.

Bentenipun utama excavator tunggal-bucket saka mesin ngalih bumi liya yaiku penggalian saka lemah sing dilakokake dening body movable karo chassis sing tetep. Rotasi ember kanggo unloading uga dileksanakake nalika mesin ngadeg. Ekskavator multi-bucket bisa dipindhah nalika koleksi lemah (umpetan, umpamane), nanging buckets kudu mindhahake kapisah saka chasis.

Ekskavator digunakake nalika konstruksi lan pembongkaran bangunan omah, konstruksi dalan, uga ing tambang lan tambang.
Secara struktural, excavator kalebu alat sing digunakake (biasane bisa diganti), undercarriage (sasis) lan peralatan listrik. Ing papan kerja excavator, ember kerja, diarani rai. Fitur khusus excavator yaiku macem-macem peralatan sing bisa diganti - ora mung ember sing beda, nanging uga boom, gagang, tiang tumpukan, uga alat sing digunakake kanthi nyata: ember penggalian, pemuatan, clamshell two- and multi-maxillaries, rippers, hooks .

Ekskavator ing basis karya:
- Penggali siklik (ember tunggal): excavator siji-ember (ing arah untu ember excavator); piranti kerja: dragline, shovel ngarep, backhoe, rebutan;
- Excavator terus-terusan (trench, rotor, lan liya-liyane);
- Excavator vakum lan sedhot vakum (umpamane, kapal keredhot sedhot).