Model Forklift 3D

Nuduhake kabeh asil 5

Model 3D saka Forklift lan Kendaraan Industri liyane.

Iki minangka kendaraan sing diimbangi ing mburi, digunakake kanggo mundhakaken, ngurangi lan ngangkut palette, kontan lan kargo liyane. Sampeyan uga bisa nggunakake garpu karo piranti angkat, kayata slings lan pulleys.

Dadi maneka keragaman konfigurasi lan jenis kendaraan sing ana ing lapangan penanganan lan ngangkat beban, kudu diwenehi pertimbangan kasebut minangka kendaraan sing ndhukung lan ngangkut beban cantilever ing ngarep gandar ngarep lan gerakan munggah lan mudhun muatan digawe dening nggeser mudhun mast.

Padha manggon ing denominasi iki saka model cilik lan kompak sing durung dirancang kanggo ngunggahake 1000 kg kanggo versi gedhe - digunakake, umpamane, ing port - bisa nangani wadah sing dimuat (2 x TEU) (yaiku, mindhahake beban penuh truk ing sawijining wektu).

Forklift modern muncul ing '20s abad paling akhir dening pasukan pirang perusahaan Amerika lan Eropa sing ngasilake pembangunan independen. Sawijining impetus kanggo pangembangan industri iki yaiku Perang Donya I, sajrone kekuwatan tenaga kerja nyebabake kasunyatan manawa sawetara pangembang saka Eropa mulai mandheg ngembangake rékayasa kanggo operasi gudang.

Produsen sepuluh paling dhuwur ing 1997 yaiku Toyota (Jepang), Linde (Jerman), Jungheinrich (Jerman), NACCO Industries (USA), Crown Equipment Co (Jepang), Mitsubishi / Caterpillar (Jepang) , Nissan.