Model Forklift 3D

Nuduhake kabeh asil 5

Model 3D saka Forklift lan Kendaraan Industri liyane.

Iki minangka kendaraan sing diimbangi ing mburi, digunakake kanggo mundhakaken, ngurangi lan ngangkut palette, kontan lan kargo liyane. Sampeyan uga bisa nggunakake garpu karo piranti angkat, kayata slings lan pulleys.

Dadi maneka keragaman konfigurasi lan jenis kendaraan sing ana ing lapangan penanganan lan ngangkat beban, kudu diwenehi pertimbangan kasebut minangka kendaraan sing ndhukung lan ngangkut beban cantilever ing ngarep gandar ngarep lan gerakan munggah lan mudhun muatan digawe dening nggeser mudhun mast.

Dheweke manggon ing denominasi iki saka model cilik lan kompak sing meh ora dirancang kanggo nambah 1000 kg nganti versi gedhe - digunakake, contone, ing port - sing bisa ngatasi kontainer sing dimuat (2 x TEU) (yaiku, dheweke mindhah akeh beban truk sekaligus).

Forklift modern muncul ing taun 20-an abad kepungkur kanthi pasukan sawetara perusahaan Amerika lan Eropa sing nindakake pembangunan independen. Dorongan tartamtu kanggo pangembangan industri iki yaiku Perang Dunia Pertama, sajrone kekurangan tenaga kerja nyebabake kasunyatane sawetara pangembang Eropa wiwit mandhiri ngembangake rekayasa kanggo operasi gudang.

Produsen sepuluh paling dhuwur ing 1997 yaiku Toyota (Jepang), Linde (Jerman), Jungheinrich (Jerman), NACCO Industries (USA), Crown Equipment Co (Jepang), Mitsubishi / Caterpillar (Jepang) , Nissan.