Model Helikopter 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » pesawat » Helicopter

Nuduhake 1-24 asil 92

Model Helikopter 3D ing Flatpyramid.

Model Militer Helikopter 3D - pesawat swiwi sing muter, ing ngendi pasukan angkat lan nyopir ing kabeh tahap penerbangan digawe dening siji utawa sawetara rotine kanthi drive saka siji utawa luwih mesin.

Kaya swiwi pesawat, bledhe rotor saka helikopter ana ing sudut puteran rotator propeller, sing diarani sudut pucuk. Nanging, ora beda karo sayap pesawat sing tetep, sudhut pesawat udara bisa beda-beda (nganti 30 °).

Meh tansah rotor helikopter dilengkapi mesin skewing sing, kanggo kontrol pesawat, nyedhiyakake pamindahan saka pusat tekanan propeller ing kasus sambungan hinged saka bilah utawa inclines bidang rotasi propeller ing kasus sambungan semi-kaku. Swashplate biasane disambungake menyang hingle aksial kanggo ngganti sudut anggempur saka blades. Ing rencana karo telung utawa luwih rotors, skew bisa absen.

Bilah helikopter, minangka aturan, ing kabeh mode pesawat muter ing frekuensi konstan, nambah utawa ngurangi daya rotor gumantung ing pitch propeller.

Rotasi sekrup biasane ditularake saka siji utawa rong mesin liwat transmisi lan drive poros menyang rotor. Ing kasus iki, wayahe reaktif muncul, sing cenderung nyiripake helikopter ing arah sing sabanjure karo rotasi rotor. Kanggo counteract ing wayahe reaktif, uga kanggo kontrol pituduh, salah siji piranti kemudi utawa sepasang disinkronake screws ing arah beda digunakake.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake subkategori helikopter akeh:

  • Model Helikopter Militer 3D
  • Model Helikopter 3D komersial

lan liya-liyane.