Konstruksi 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Mobil lan Kendaraan Kendaraan liyane lan kegunaan Industrial.

Konstruksi bangunan industri ditindakake kanggo kabutuhan maneka industri. Gumantung ing jinis kegiatan lan proses teknologi, ana sawetara solusi desain dhasar:

bangunan energi (listrik, pembangkit listrik);
produksi (dimaksudaké kanggo produksi);
transportasi lan gudang (gudang, garasi);
tambahan (kantin pabrik, medis, bangunan rumah tangga).

Klasifikasi bangunan industri ditindakake miturut sawetara prinsip lan nduweni macem-macem jinis. Bangunan industri dipérang dadi patang kelas, ing endi sing pertama yaiku bangunan kanthi sarat sing saya dhuwur, lan nomer papat kanthi minimal. Sajrone konstruksi, resistensi geni lan daya tahan dipertimbangkan. Ana telung derajat daya tahan bangunan:

I - istilah panggunaan udakara 100 taun;
II - ora kurang saka 50 taun;
III - paling ora 20 taun layanan.

Resistance tahan api bangunan nduweni limang derajat utama, ing ngendi bangunan kelas siji diklasifikasake ora kurang saka tingkat II, bangunan kelas loro duwe tingkat katelu, lan ing bangunan kelas III lan IV, resistansi geni yayasan ora diétang.