Konstruksi 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Mobil lan Kendaraan Kendaraan liyane lan kegunaan Industrial.

Konstruksi bangunan industri ditindakake kanggo kabutuhan maneka industri. Gumantung ing jinis kegiatan lan proses teknologi, ana sawetara solusi desain dhasar:

bangunan energi (listrik, pembangkit listrik);
produksi (dimaksudaké kanggo produksi);
transportasi lan gudang (gudang, garasi);
tambahan (kantin pabrik, medis, bangunan rumah tangga).

Klasifikasi bangunan industri digawa miturut sawetara prinsip lan nduweni akeh jinis. Bangunan industri dipérang dadi papat kelas, ing ngendi sing pisanan dibangun kanthi syarat tambah, lan kaping papat - kanthi minimal. Sajrone konstruksi, tahan api lan daya tahan dijupuk. Ana telung derajat kekiatan bangunan:

Aku - istilah panggunaan babagan 100 taun;
II - ora kurang saka 50 taun;
III - paling setaun ing taun 20.

Resistance tahan api bangunan nduweni limang derajat utama, ing ngendi bangunan kelas siji diklasifikasake ora kurang saka tingkat II, bangunan kelas loro duwe tingkat katelu, lan ing bangunan kelas III lan IV, resistansi geni yayasan ora diétang.