Model Kapal Angkasa 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Spaceships » Intercontinental Spaceship

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Interiors spasiur biasané dilengkapi sistem pendhidhikan urip lan kontrol penerbangan lan dirancang kanggo urip, karya, utawa aktivitas liyane saka siji utawa saperangan wong ing angkasa.

Ing tampilan modern saka spacecraft sing disebut manned spacecraft lan station orbital manned.

Spaceships dirancang kanggo ngirim siji utawa pirang-pirang wong menyang papan, kanggo nindakake tugas sing dibutuhake, lan bali kru awak menyang Bumi.

Interiors stasiun orbit dibangun kanggo jangka panjang ing orbit wong kanthi tujuan nglakoni riset, teknis lan jinis karya liyane.

Pesawat angkasa bisa dijaga dening kru, operator pusat kontrol lemah utawa sistem otomatis. Saiki, minangka aturan, gabungan kabeh telung cara digunakake kanggo ngoptimalake kaluwihan lan ngilangi kekurangan saben metode individu.