Aircraft Interiors 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » pesawat » Aircraft Interiors

Nuduhake kabeh asil 7

3D Model interior interiors kalebu kursi udara, stasiun layanan, kabin, lan pemandangan interior liyane.

Maskapai komersial mulai misahake diskon lan dinane diskon (miturut biaya tiket) kelas ekonomi layanan penumpang lan interiors pesawat ing 1970 pungkasan. Ing 1976, KLM ngenalake layanan Full Fare Facilities (FFF) kanggo para penumpang sing tuku kelas ekonomi kelas penuh sing ngidini dheweke ngenggoni kursi ngarep kanthi langsung langsung ing kursi kelas siji. Konsep iki cepet dadi populer lan disalin dening maskapai liya, kalebu Air Canada. United Airlines lan Trans World Airlines nyobi ngupayakake pendekatan sing padha menyang divisi dadi telung kelas layanan ing 1978 nanging banjur ninggalake gagasan iki amarga umpan balik negatif saka penumpang saka kelas ekonomi diskon, sing kaya ngurangi tingkat layanan. Perusahaan United uga akeh kasus kekeliruan karo penumpang, sing ora bisa diidhèntifikasi ing panggonan sing tepat ing kelas ekonomi ing penerbangan sing nyambung. American Airlines uga wiwit misahake kelas ekonomi lengkap saka diskon ing 1978, sing nyedhiyakake gawang darurat kanthi luwih suwe kanggo para penumpang kelas ekonomi lengkap.

Sekitar wektu sing padha, desas-desus mulai ngedol antarane para buruh ing industri penerbangan sing pesawat-pesawat supersonik monopoli pasar transportasi udara kanggo penumpang sing luwih dhuwur tinimbang wong liya kanggo tiket, lan pasar kanggo telung kelas tiket (pisanan, premi lan diskon) -economic) dipérang dadi kelas kapisan super, lan bisnis lan ékonomi reaktif. Ing 1977, maskapai Israel, El Al, ngumumake bakal ngresikake ulang pesawat kanthi kompartemen cilik kanggo kelas pertama lan kelas bisnis sing luwih gedhe, amerga mayoritas penumpang penerbangan trans-Atlantik lelungan kelas pertama bakal pindhah menyang Concorde.

Format pesawat model interior 3d: 3ds dxf c4d obj LIYANE