Jeep 3D Models

Nuduhake kabeh asil 6

Model 3D Kendaraan Jeep Militer kanggo pemodelan 3D lan rendering grafis.

Pencipta mobil Jeep pisanan yaiku insinyur Amerika, Karl Probst, sing ngrancang American Bantam ing Juli 1940 minangka bagian saka tantangan dening Angkatan Darat Amerika kanggo kendaraan roda empat mawa kendaraan roda empat Bantam BRC kanthi jinis awak terbuka Ranebout. Rancangan iki banjur, ing desakan pasukan, ditapis dening perusahaan-perusahaan gedhé Willys-Overland lan Ford Motor Co., minangka asil, lan nampa pesanan utama kanggo nyuplai Jeep Willys MB lan Ford GPW menyang tentara Amerika Serikat lan sekutune. Nganti pungkasan Perang Donya II, padha dibebasake ewu unit 361.4 lan 277.9. Saben pangiriman data saka jinis sing padha digawa metu ing program Lend-Lease lan ing USSR, ing ngendi 51 ewu Willys dikirim ing formulir sing dirakit lan disassembled.

Jeneng julukan informal Jeep yaiku (dipercaya manawa jeneng kasebut dijenengi saka GPW Ford, utamane amarga kombinasi fonetis saka huruf kapisan jroning singkatan JP), wartawan Amerika Katharina Hiller ngusulake bandhingane ing musim semi 1941 sawise nguji Bantam. Iku dadi merek dagang Willys-Overland ing 1945.

Sawise perang, Willys Overland mutusake adaptasi keturunan kanggo nindakake sawetara fungsi sipil. Siji klompok mobil disiapake. Dheweke mung ngarani dheweke - CJ (singkatan saka Jeep Sipil - "jip sipil"). Prototipe iki dadi dhasar nggawe model serial, sing didol wulan Agustus 1945.

Secara lahiriah, kabeh "peradaban" yaiku anané tailgate mburi flip, wiper lan tutup gas ing swiwi mburi.