Jeep 3D Models

Nuduhake kabeh asil 6

Model 3D Kendaraan Jeep Militer kanggo pemodelan 3D lan rendering grafis.

Pencipta mobil Jeep pisanan yaiku insinyur Amerika, Karl Probst, sing ngrancang American Bantam ing Juli 1940 minangka bagian saka tantangan dening Angkatan Darat Amerika kanggo kendaraan roda empat mawa kendaraan roda empat Bantam BRC kanthi jinis awak terbuka Ranebout. Rancangan iki banjur, ing desakan pasukan, ditapis dening perusahaan-perusahaan gedhé Willys-Overland lan Ford Motor Co., minangka asil, lan nampa pesanan utama kanggo nyuplai Jeep Willys MB lan Ford GPW menyang tentara Amerika Serikat lan sekutune. Nganti pungkasan Perang Donya II, padha dibebasake ewu unit 361.4 lan 277.9. Saben pangiriman data saka jinis sing padha digawa metu ing program Lend-Lease lan ing USSR, ing ngendi 51 ewu Willys dikirim ing formulir sing dirakit lan disassembled.

Jeneng julukan informal Jeep yaiku (dipercaya manawa jeneng kasebut dijenengi saka GPW Ford, utamane amarga kombinasi fonetis saka huruf kapisan jroning singkatan JP), wartawan Amerika Katharina Hiller ngusulake bandhingane ing musim semi 1941 sawise nguji Bantam. Iku dadi merek dagang Willys-Overland ing 1945.

Sawisé perang, Willys Overland mutusake kanggo ngganti anak-anake kanggo nindakake sawetara fungsi sipil. Sepur mobil wis disiapake. Dheweke mung nyebut wong - CJ (singkatan saka Civilian Jeep - "jeep sipil"). Prototipe iki minangka basis kanggo panyiptan model serial, sing diluncurake ing wulan Agustus 1945.

Wonten ing saderengipun, sedaya "peradaban" wonten ing nginggil torsi mburi flip, wipers lan tutup gas ing sayap mburi.