Kapal Rekreasi dan Pelayaran Model 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Watercraft » Kapal Pelayaran lan Pelayaran

Nuduhake kabeh asil 15

Model 3D Kapal Rekreasional, Liner, Perahu Layar, Pelayaran, Jets Ski, lan liyane kanggo model 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

A liner biasane dadi kapal penumpang sing nggawe perjalanan kanggo pengiriman beban komersial saka pelabuhan lelungan menyang pelabuhan tujuan miturut jadwal sing sadurunge diumumake.
Papan kasebut nglawan kapal - kapal pesisir sing ngubengi pelabuhan sing beda tanpa jadwal, gumantung saka kasedhiyan konsinyasi, uga kapal pesiar kanggo lelungan laut.

Kapal iki beda karo kapal pesiar ing wangun lan kekuatan awak, luwih apik seaworthiness, daya mesin tambah, lan kecepatan sing luwih dhuwur.

Contoné feri sing nutupi jarak sing rada cendhak, armada merchant lan penumpang ngoperasikaké jarak sing luwih dawa saka segara, biasané uga antara bawana. Sadurunge wiwitan panerbangan udhara antar benua, liners utawa kapal ing garis kasebut nyedhiyakake individu kanthi kesempatan sing paling cepet lan aman kanggo nyabrang samudra lan uga kudu diangkut kanggo ngirim mail ing samudra. Ing kapal modern ing mode kasebut, kapal kontainer sing paling kerep dipigunakaké - kapal khusus kanggo transportasi wadhah. Mesthine, garis sing dilayani kasebut biasane disebut "layanan."

Mbok menawa garis sing paling misuwur lan bergengsi ing sajarah yaiku jalur antarane Southampton lan New York, sing dilayani dening akeh kapal terkenal kayata RMS Queen Elizabeth, RMS Queen Mary, RMS Titanic utawa SS Amerika Serikat.