Kapal Rekreasi dan Pelayaran Model 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Watercraft » Kapal Pelayaran lan Pelayaran

Nuduhake kabeh asil 15

Model 3D Kapal Rekreasional, Liner, Perahu Layar, Pelayaran, Jets Ski, lan liyane kanggo model 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

A liner biasane dadi kapal penumpang sing nggawe perjalanan kanggo pengiriman beban komersial saka pelabuhan lelungan menyang pelabuhan tujuan miturut jadwal sing sadurunge diumumake.
Liner nolak tramp kasebut - kapal sing lelungan ing antarané pelabuhan sing beda-beda tanpa jadwal, gumantung saka kasedhiyan kiriman, uga kapal pesiar kanggo lelungan segara.

Kapal iki beda karo kapal pesiar ing wangun lan kekuatan awak, luwih apik seaworthiness, daya mesin tambah, lan kecepatan sing luwih dhuwur.

Beda karo feri sing nutupi jarak sing cukup cendhak, kapal dagang lan armada penumpang lelungan adoh banget, sanajan ing antarane bawana. Sadurunge wiwitan lalu lintas udhara antar benua, kapal utawa kapal ing jalur kasebut nyedhiyakake kesempatan paling cepet lan paling aman kanggo nyebrang samodra lan uga penting kanggo ngeterake mail ngliwati samodra. Ing kapal modern ing mode kaya ngono, kapal kontainer paling asring digunakake - kapal khusus kanggo ngangkut kontainer. Manut, garis sing disedhiyakake biasane diarani "layanan."

Mbok menawa garis sing paling misuwur lan bergengsi ing sajarah yaiku jalur antarane Southampton lan New York, sing dilayani dening akeh kapal terkenal kayata RMS Queen Elizabeth, RMS Queen Mary, RMS Titanic utawa SS Amerika Serikat.