Model 3D Pengangkutan

Nuduhake kabeh asil 3

Model 3D saka Kargo kiriman kanggo Cargo lan kanggo transportasi sing bisa diunduh ing 3ds max maya lwo obj fbx lan liyane.

Sepur barang iku sawijining klompok kereta sing dipimpin dening lokomotif. Transportasi kuwi dirancang kanggo transportasi barang.

Jinis kréta:

Dipercepat:
- Wadhah;
- Cekak;
- deleng maneh;
- Kanggo transportasi makhluk urip;
- kanggo transportasi barang sing rusak;

Pemotongan silang - tindakake tanpa proses liwat paling ora siji stasiun teknis (ngurutake utawa divisional);

Precinct - tindakake tanpa proses saka siji stasiun teknis menyang liyane;

Gabungan - kanggo pangiriman mobil menyang stasiun penengah;

Transfer - kanggo pangiriman mobil saka siji stasiun menyang liyane;

Ekspor - kanggo ngilangi klompok kreta saka stasiun penengah individu ing situs kasebut;

Jarak jarak jauh - sepur sing dawane ngluwihi tarif maksimum sing ditemtokake dening jadwal gerakan ing bagean rute, paling ora siji mobil kondisional;

Kargo abot - sepur, bobot kanggo seri lokomotif sing cocog 100 ton utawa luwih dhuwur tinimbang norma bobot sing ditemtokake miturut jadwal ing rute;

Bobot nambah bobot - sepur sing bobote luwih saka 6000 ton;

Kanthi dawa dawa - sepur kanthi dawa 350 poros lan luwih akeh;

Pengangkutan Inggris - kalebu loro utawa luwih sepur sing gegandhengan, kanthi lokomotif sing ana ing endhas saben kreta;

Miturut jarak lan alam karya, kareta barang dibagi dadi rute, lintasan penampang, modul, modul, ekspor lan transfer