Model 3D Pengangkutan

Nuduhake kabeh asil 3

Model 3D saka Kargo kiriman kanggo Cargo lan kanggo transportasi sing bisa diunduh ing 3ds max maya lwo obj fbx lan liyane.

Sepur barang iku sawijining klompok kereta sing dipimpin dening lokomotif. Transportasi kuwi dirancang kanggo transportasi barang.

Jinis kréta:

Dipercepat:
- Kontainer;
- Short;
- reefer;
- Kanggo transportasi makhluk urip;
- kanggo transportasi saka barang sing bisa rusak;

Motong salib - nyusul tanpa ngoperasikake stasiun paling ora sacara teknis (ngurutake utawa divisi);

Presint - ing ngisor iki ora diproses saka siji stasiun teknis menyang liyane;

Gabungan - kanggo pengiriman mobil menyang stasiun penengah;

Transfer - kanggo pangiriman mobil saka siji titik stasiun menyang liyane;

Ekspor - kanggo ngilangi klompok wagons saka stasiun perantara individu;

Freight long haul - Sepur, dawa kang ngluwihi tingkat maksimum sing ditemtokake dening jadwal gerakan ing bagean rute, paling ora siji mobil sing kondisional;

Kargo berat - sepur, bobot kanggo seri lokomotif sing cocog yaiku 100 ton utawa luwih dhuwur tinimbang bobot bobot sing ditemtokake dening jadwal ing rute kasebut;

Cargo tambah bobot - sepur sing bobote luwih saka 6000 ton;

Kanthi tambah dawa - sepur kanthi dawa 350 lan liyane;

Kargo United - dumadi saka loro utawa luwih sepur karcis, kanthi lokomotif sing ana ing kepala saben kréta;

Miturut jarak lan alam karya, kareta barang dibagi dadi rute, lintasan penampang, modul, modul, ekspor lan transfer