Model Watercraft Kendaraan 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Watercraft » Liyane Watercraft Kendaraan

Nuduhake kabeh asil 21

Model Watercraft Kendaraan 3D.

Kendaraan Watercraft minangka jinis transportasi banyu. Iki nuduhake manawa ana kapal sing bisa ngowahi permukaan banyu (segara, samudra lan wilayah banyu sing cedhak), uga mlaku lan nglakoni fungsi tartamtu sing ana hubungane karo transportasi, panyimpenan, penanganan barang-barang; transportasi lan servis penumpang.

Kendaraan Watercraft liyane mawa sebagian barang ing ndonya. Utamane kanggo kargo massal kayata minyak mentah, produk minyak bumi, gas petroleum cair lan barang kimia akeh. Panggonan liya ing transportasi dening transportasi laut dijupuk dening wadhah. Kendaraan kontainer wis ndorong kendaraan umum amarga kasunyatan manawa ana beban saka jarum menyang mobil bisa dilebokake ing wadhah 20 utawa 40 standar. Kajaba iku, wektu pangolahan kapal kasebut wis sithik sepuluh tikel, amarga panggabungan sistem transportasi donya kanggo laladan lalulintas. Peranan sing penting dimainake dening mekanisasi lan penyediaan informasi pangolahan transportasi.

Uga, kapal khusus sing dituju kanggo transportasi siji utawa luwih jinis kargo kalebu karavan, kendaraan sing didhodhok, peternak sapi, truk abot, operator massal (operator massal), pelaku usaha ringan, towboat, lan liya-liyane.

Gumantung marang tugas lan jenis kargo, kapal nduweni karakteristik sing cocog sing nduduhake otonomi, kapasitas mawa beban, cara muatan lan unloading, data kacepetan; kemampuan kanggo nyegah kahanan cuaca, watesan ing pandhu arah, kemampuan kanggo mlebu saluran Panama utawa Suez, kanggo njaga suhu lan mode atmosfer kargo.

Model Watercraft Vehicles 3D format file: 3ds, c4d, lwo, obj