Model Watercraft Kendaraan 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Watercraft » Liyane Watercraft Kendaraan

Nuduhake kabeh asil 21

Model Watercraft Kendaraan 3D.

Kendaraan Watercraft minangka jinis transportasi banyu. Iki nuduhake manawa ana kapal sing bisa ngowahi permukaan banyu (segara, samudra lan wilayah banyu sing cedhak), uga mlaku lan nglakoni fungsi tartamtu sing ana hubungane karo transportasi, panyimpenan, penanganan barang-barang; transportasi lan servis penumpang.

Kendaraan Watercraft liyane nggawa barang paling akeh ing saindenging jagad. Khusus kanggo muatan akeh kayata minyak mentah, produk minyak bumi, gas petroleum cair lan produk kimia sing akeh. Papan nomer loro ing babagan transportasi nganggo transportasi laut dijupuk wadhah. Kendaraan kontainer wis nolak kendaraan universal amarga kasunyatan manawa ana beban saka jarum menyang mobil bisa dilebokake ing kontainer standar 20 utawa 40 kaki. Apamaneh, wektu pangolahan prau kasebut wis dikurangi tikel tikel, amarga gabungan sistem transportasi jagad kanggo lalu lintas kontainer. Peran penting dimainake kanthi mekanisasi lan penyediaan informasi proses transportasi.

Uga, kapal khusus sing dituju kanggo transportasi siji utawa luwih jinis kargo kalebu karavan, kendaraan sing didhodhok, peternak sapi, truk abot, operator massal (operator massal), pelaku usaha ringan, towboat, lan liya-liyane.

Gumantung marang tugas lan jenis kargo, kapal nduweni karakteristik sing cocog sing nduduhake otonomi, kapasitas mawa beban, cara muatan lan unloading, data kacepetan; kemampuan kanggo nyegah kahanan cuaca, watesan ing pandhu arah, kemampuan kanggo mlebu saluran Panama utawa Suez, kanggo njaga suhu lan mode atmosfer kargo.

Format file model 3D Kendaraan Watercraft liyane: 3ds, c4d, lwo, obj