Kendaraan Kendaraan Kendaraan 3D Model

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Industri Kendaraan » Kendaraan Kendaraan Industri

Nuduhake kabeh asil 3

Model 3D Kendaraan Kendaraan Industri ing Flatpyramid.

Transportasi indhustri yaiku gabungan saka kendaraan, struktur, lan jalur saka perusahaan indhustri sing dimaksudkan kanggo pangolahan pangolahan, penggerak bahan mentah, produk semi-rampung, lan produk rampung ing tlatah perusahaan sing dilayani. Transportasi industri nindakaken transportasi teknologi, yaiku gerakan bahan bakar lan bahan mentah ing watesan lokal perusahaan (transportasi teknologi internal), lan impor (ekspor) barang kanggo jinis transportasi liyane (transportasi eksternal). Transportasi indhustri duwé peran utama ing gawé perusahaan metalurgi, batubara, kimia, konstruksi, kehutanan, panyulingan kayu lan lenga, lan industri liyané.

Transportasi industri nyedhiyakake kabutuhan perusahaan lan kagungane non-komersial (departemen), minangka bagean saka infrastruktur perusahaan. Nyedhiyani transportasi ing toko lan ing antarané, nyedhiyakake toko lan warehane komunikasi, uga komunikasi karo transportasi utama sajrone ekspor-impor bahan mentah lan produk.

Struktur transportasi industri kalebu kabeh jinis transportasi sing mbentuk sistem transportasi, uga jinis transportasi tartamtu, nanging sing utama yaiku transportasi ril, dalan, lan pipa. Mode transportasi spesifik muter peran khusus. Iki minangka transportasi kontinu - pipelines, conveyors, suspensi kabel lan dalan monorel, pneumatik lan transportasi hidro.

Model Kendaraan Industri 3D kalebu:

  • Kereta lan mobil
  • Sabuk conveyor
  • Mobil kabel
  • Hydraulic
  • Pneumocontainer
  • Monorail