Koleksi Otomatis 3D Model

Model 3D » Kendaraan 3d Model » automobile » Koleksi Otomatis

Nuduhake kabeh asil 11

3D Auto Koleksi Mobil, bus, minivan, sedan, lan mobil olahraga.

Sajarah mobil kasebut wiwit ing 1768 kanthi nyiptakake mesin uap sing mampu ngangkut wong. Mesin-mesin ing listrik katon sedhela ing wiwitan abad kaping 20, nanging meh rampung ilang saka panularan nganti awal abad 21, nalika kapentingan ing transportasi beracun lan ramah lingkungan muncul.

Biasane, jaman modern ditetepake minangka taun-taun 25 sadurunge momen saiki. Nanging, ana sawetara aspek teknis lan konsep desain sing mbedakake mobil modern saka sing lawas. Tanpa mikirake masa depan mobil, jaman modern wis dadi era paningkatan standardisasi, platform umum lan desain komputer.

Tren paling penting ing industri otomotif global ing awal abad XXI kalebu perhatian khusus kanggo ngapikake kinerja lingkungan lan ekonomi mesin pembakaran ing jero (penggerak katalitik lan mesin diesel generasi anyar, jinis bahan bakar anyar, kalebu biofuel), penciptaan sistem hibrida (internal combustion engines + motor listrik + baterai), safety level luwih dhuwur (ndeleng ndhuwur), ningkatake kinerja dalan (drive four-wheel, sistem pitulungan nyopir elektronik) lan "intelektualisasi"

Sawetara perkembangan modern ing jaman modern wis nyebar lan kabeh roda-roda, introduksi mesin diesel lan panggunaan injeksi bahan bakar sing wiyar. Sanajan kabeh ndhuwur kasebut pisanan digunakake sadurunge, padha dominasi pasar saiki dadi luwih cukup kanggo kantun penting. Sakbanjure kabeh mobil penumpang modern duwe body bantalan, ngarep-wheel drive, lan tata letak mesin transverse, nanging desain iki dianggep radikal inovatif ing 60s.

Koleksi koleksi 3D otomatis Flatpyramid format file: 3ds, max, c4d etc.