Model Pesawat Pesawat 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » pesawat » Koleksi Pesawat

Nuduhake kabeh asil 4

3D Model Collections of Aircraft nyatakake 3d grafik komputer sing bisa didownload ing 3ds max, maya, obj, lwo lan liyane.

Koleksion pesawat bisa uga kalebu mesin kanggo mabur ing atmosfer utawa spasi:

-Rocket
-Balloon
-Panunggalan
-Airplane (kalebu hydroplane)
-Autogyro
-Helicopter
Lan uga: glider, nggantung glider, ekranoplan, UAV.

Penerbangan minangka konsep kolektif sing nuduhake kabeh pesawat sing luwih abot tinimbang hawa kanggo gerakan ing ruang udara sing cedhak karo Bumi, kabeh prestasi bidang ilmu khusus (aerodinamika, mekanika penerbangan, pandhu arah udara, lsp) lan kabeh sistem organisasi lan lembaga pamrentah sing nggunakake pesawat luwih abot tinimbang udhara, lan uga duwe lapangan udara, spesialis lan sarana dhukungan pesawat sing cocog.

Koleksi pesawat kanthi prinsip penerbangan:

aerostatik - kanthi gaya Archimedean sing padha karo gaya gravitasi massa hawa sing dipindhahake dening awak;
aerodinamis - kanthi gaya reaktif amarga mudhun saka udhara sing mili ngubengi awak nalika obah, yaiku, ditemtokake dening pengaruh gaya hawa ing awak sing obah.
inersia - kanthi kekuwatan inersia awak mabur amarga cadangan kacepetan utawa dhuwure, mula pesawat iki uga diarani pasif;
roket-dinamis - daya reaktif amarga ngeculake bagean saka massa awak sing mabur. Sesuai karo hukum konservasi momentum sistem, gerakan bisa kedadeyan nalika bagean tartamtu saka massa kasebut dipisahake kanthi sawetara kacepetan saka awak;