Model Pesawat Pesawat 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » pesawat » Koleksi Pesawat

Nuduhake kabeh asil 4

3D Model Collections of Aircraft nyatakake 3d grafik komputer sing bisa didownload ing 3ds max, maya, obj, lwo lan liyane.

Koleksion pesawat bisa uga kalebu mesin kanggo mabur ing atmosfer utawa spasi:

-Rocket
-Balloon
-Panunggalan
-Airplane (kalebu hydroplane)
-Autogyro
-Helicopter
Lan uga: glider, nggantung glider, ekranoplan, UAV.

Aviation minangka konsep kolektif sing nuduhake kabeh pesawat sing luwih abot tinimbang udara kanggo gerakan ing lingkungan udhara cedhak Bumi, kabeh prestasi khusus bidang pengetahuan (aerodinamika, mekanika penerbangan, navigasi udara, lan sanes-sanesipun) lan sedaya sistem organisasi lan agensi pamaréntah sing nggunakake pesawat luwih abot tinimbang udara, lan uga - duwe lapangan udara, spesialis lan sarana dhukungan sing cocok.

Koleksi pesawat kanthi prinsip penerbangan:

aerostatic - dening pasukan Archimedean sing padha karo pasukan gravitasi saka massa udara sing diganggu dening awak;
aerodinamika - dening pasukan reaktif amarga ngedhunake udhara sing ngubengi awak amarga gerakane, yaiku, sing ditemtokake dening efek kekuatan hawa ing awak sing obah.
inertial - kanthi gaya inersia awak mabur amarga cadangan awal kecepatan utawa dhuwur, mula pesawat iki uga disebut passive;
roket-dinamis - daya reaktif amarga nulungi bagean massa saka badan mabur. Miturut hukum konservasi saka momèntik sawijining sistem, gerak pancèn nalika bagian tartamtu saka massa kasebut dipisahaké kanthi kacepetan saka awak;