MiniVan 3D Models

Nuduhake kabeh asil 12

3D Model MiniVan Car kanggo modhifikasi 3D lan rendering grafis.

Minivan yaiku mobil penumpang kanthi awak siji-volume lan bonnetless (kurang keren wagon) utawa tata letak semi-flush siji-lan-a-setengah, biasane nganggo telung baris kursi.

Ing sumber domestik, jinis iki sadurunge bisa ditemtokake minangka "UPV" - gerbong tambah kapasitas.

Awak minivan luwih dhuwur tinimbang mobil penumpang konvensional lan penumpang, kayata mobil konsumen utama saka minivan kasusun kanthi maksimal kanggo ngoptimalake volume internal ing kompartemen penumpang, uga kaya sing bisa diganti kanthi lempitan kanthi gampang dilindhungi (kadang-kadang swiveling) kursi penumpang.

Model minivan awal asring diwatesi karo lawang penumpang mburi.

Kelas minivan kalebu mobil kanthi nomer penumpang sing ora ngluwihi kursi 8 (karo driver 9). Mobil sing akeh kursi penumpang yaiku minibus.

Swara taun 20 sing kepungkur, minivan wis ngrampungake niche konsumen antarane mobil konvensional karo badan kargo-lan-penumpang ing kategori B lan minibus (kelas M1).

Ing wiwitan ngupaya nggawe luwih nyoto babagan tata letak lan streamline badan-badan mobil sing diobahake sadurunge ditindakake sadurunge Perang Dunia I, contone, "proto-kaya-alumina" Alfa 40-60 HP Aerodinamica 1914, sing wis slamet nganti saiki, banjur muncul maneh ing tengah-tengah 1930s amarga sukses aerodinamis ing penerbangan. Model lumaku domestik pisanan "monospaces" tindak saka mburi 1940s, contone, NAMI-013, digawe miturut bimbingan desainer Yu. A. Dolmatovsky utawa microcar Belka revolusioner digawe bebarengan dening NAMI lan pabrik motor Irbit. Prototipe kasebut biasane mburi-mburi (engine mburi poros mburi) lan pembalap pembalap saka poros ngarep, yaiku, sing ana hubungane karo tata letak kereta. Kompartemen penumpang dumunung persis ing tengah massa, sing, ing pendapat para perancang kasebut, kudu ndadeake distribusi bobot lan, kanthi mangkono, ditangani ing kecepatan tinggi, sanajan panggonan pangguna ing papan kasebut ana ing ngarep utawa ing sadhuwure lengkungan roda ngarep, ing zona tegangan vertikal sing kaku, sing ora nyumbang kanggo nyenengake. lan nyumbangake galloping sing kuat (penumpukan longitudinal mobil) nalika nyopir irregularities tutup. Masalah nggedhekake fungsi durung ana ing agenda - mobil penumpang siji-siji dianggep saka panemu nggawe panggantos luwih rasional saka siji sing dirakit sacara tradisional, kanthi pangurangan sakabèhing dawa nalika njaga kapasitas, tinimbang versi khusus penumpang-lan-kargo karo kabin sing luwih wiyar.