MiniVan 3D Models

Nuduhake kabeh asil 12

3D Model MiniVan Car kanggo modhifikasi 3D lan rendering grafis.

Minivan yaiku mobil penumpang kanthi awak siji-volume lan bonnetless (kurang keren wagon) utawa tata letak semi-flush siji-lan-a-setengah, biasane nganggo telung baris kursi.

Ing sumber domestik, jinis awak sadurunge bisa ditunjuk minangka "UPV" - kreta kapasitas tambah.

Awak minivan luwih dhuwur tinimbang mobil penumpang konvensional lan penumpang, kayata mobil konsumen utama saka minivan kasusun kanthi maksimal kanggo ngoptimalake volume internal ing kompartemen penumpang, uga kaya sing bisa diganti kanthi lempitan kanthi gampang dilindhungi (kadang-kadang swiveling) kursi penumpang.

Model minivan awal asring diwatesi karo lawang penumpang mburi.

Kelas minivan kalebu mobil kanthi nomer penumpang sing ora ngluwihi kursi 8 (karo driver 9). Mobil sing akeh kursi penumpang yaiku minibus.

Swara taun 20 sing kepungkur, minivan wis ngrampungake niche konsumen antarane mobil konvensional karo badan kargo-lan-penumpang ing kategori B lan minibus (kelas M1).

Upaya pisanan nggawe rasional luwih akeh babagan tata letak lan streamline awak mobil bentuk drop digawe sadurunge Perang Dunia Pertama, kayata "alum-kaya-alumina" Alfa 40-60 HP Aerodinamica taun 1914, sing isih ana nganti saiki, banjur muncul maneh ing pertengahan taun 1930-an amarga sukses aerodinamika ing bidang penerbangan. Model "monospaces" domestik sing pertama diwiwiti wiwit pungkasan taun 1940an, kayata NAMI-013, digawe kanthi bimbingan desainer Yu. A. Dolmatovsky utawa microcar Belka revolusioner sing digawe bebarengan karo NAMI lan pabrik sepeda motor Irbit. Prototipe kaya biasane mesin mburi (mesin ing mburi poros mburi) lan supire mlebu ing as roda ngarep, yaiku gegayutan karo tata letak kreta. Kompartemen penumpang dununge persis ing tengah-tengah massa, sing miturut pendapat para desainer, mesthine kudu nambah distribusi bobot, lan, nangani kacepetan kanthi cepet, sanajan papan kerja sopir ana ing ngarep utawa ing ndhuwur lengkungan roda ngarep, ing zona osilasi vertikal kaku, sing ora menehi kenyamanan. lan nyumbang kanggo gagah sing kuat (longitudinal buildup of the car) nalika nyopir tutup sing ora teratur. Masalah ngembangake fungsi durung ana ing agenda - mobil penumpang siji volume dianggep saka sudut pandang nggawe pengganti sing luwih rasional saka alat sing dirakit kanthi tradisional, kanthi nyuda dawa umume nalika njaga kapasitas, tinimbang versi penumpang-lan-barang khusus kanthi kabin sing luwih jembar.