Model Autos 3D liyane

Model 3D » Kendaraan 3d Model » automobile » Autos liyane

Nuduhake 1-24 asil 137

Model Mobil 3D liyane ing Flatpyramid.

Produsèn mobil yaiku pabrik mobil, perusahaan, perusahaan sing ngembang, nggawé utawa ngganti mobil. Ing awal abad 20th, Oldsmobile ngaréparasi industri otomotif kanthi nglebokake dhokumèn konveyor lan miwiti mobil otomotif massal global.

Perusahaan manufaktur paling gedhé (kanggo 2012):

General Motors (USA + UK + Australia + Jerman) - 9.03 yuta
Volkswagen Group (Jerman + Prancis + Italia + Spanyol + Inggris) - 8.16 yuta
Toyota (Jepang) - 8 yuta
Hyundai Motor (Korea Selatan) - 6.59 yuta pcs.
Ford (AS) - 6.3 yuta unit.
Renault-Nissan (Jepang + Prancis + Korea Selatan + Rumania + Rusia) - 6.16 yuta unit.

Kanggo pirang-pirang dekade, pimpinan donya ing manufaktur mobil wis Amerika Serikat. Wiwit 1980s, Jepang dadi pimpinan anyar, wiwit 2009, China, sing wiwit 2010 uga mrodhuksi mobil luwih saka kabeh negara Uni Eropa sing digabung, lan wiwit 2009, minangka pasar paling gedhé ing donya. USSR manggoni papan 5th ing donya ing industri otomotif sacara sakabèhané (kalebu 3rd ing truk lan 1st ing bus), Rusia yaiku salah sawijining produsen mobil paling gedhé 15.

"Kendharaan lemah, sing dipromosikake kanthi cara dhewe, ngobahake paling ora ing papat roda sing ora ana ing baris sing padha, sing kudu tansah kontak karo lemah; kontrol kudu diwenehake dening paling ora rong roda, lan gerakan kanthi paling ora rong roda. "
- International Sports Code FIA