Standar 3D Model

Nuduhake asil 1-24 saka 52

Model 3D Standar Sepeda Motor untuk model komputer grafis 3D.

Sepeda motor yaiku kendaraan roda kalih kanthi mesin mekanik (internal combustion engine, electric, pneumatic), fitur-fitur utama yaiku: Posisi vertikal pembalap (motorcyclist), ana ing sisih kiwa (platform, , kontrol kendhali langsung (gearless) saka roda ngarep.

Sepeda motor klasik kalebu roda loro, roda loro karo sidecar, roda tiga (trike) lan roda sepasang (kotak), snowmobiles (duwe drive sing dilacak). Saliyane ing nomer roda, motor uga beda-beda ing desain lan ukuran: moped, skuter (mesin sing dipasangake ing awak sing ana ing ngisor kursi lan sikil) jinis: klasik, cruiser, touring, olahraga, dalan, salib, enduro, choppers.

Pit motor klasik
Sepeda motor kelas iki katon dhisik lan wiwit iku "motor saben dina." Desain motor iki ditondoi kanthi kesederhanaan lan gampang njaga, sanajan ing motor klasik modern, akeh teknologi sing digunakake saka olahraga kasebut. Sepeda motor klasik modern bisa duweni kapasitas kubik - saka 50 nganti 2000 cm ³ - nanging sing nggabungake kabeh dadi siji yaiku geometri, sing nyedhiyakake pas (sing diarani "klasik") kanggo driver nalika lungguh terus, tanpa nyimpang utawa condong ing setir. Pendaratan kaya mangkene, trep banget kanggo numpak dawa, lan kabeh motor digawe kanthi eling. Mesin sepeda motor klasik biasane dipeksa kanggo entuk sumber daya maksimal supaya motor Jepang ngasilake 100,000 km utawa luwih.

Jinis motor klasik sing beda-beda asale saka olahraga - petugas dalan (saka basa Inggris. Pejuang dalan - pejuang dalan). Nyatane, iki olahraga tanpa sepeda plastik, akeh petugas dalan-kastomi digawe kanthi cara iki - sportbike "mbukak sandhangan" lan isih ana minimal adhep-adhepan sing perlu kanggo nyopir kutha. Petugas dalan gedhe digawe adhedhasar mesin lan bagean liyane motor olahraga, dene mesin cacat 20-25%, lan elemen struktural liyane disederhanakake kanggo nyuda biayane, nanging tanpa nyuda kualitas numpak serius. Sepeda motor kasebut yaiku Honda CB-600F lan CB-900F Hornet, Yamaha FZ-6 lan FZ-1, Suzuki GSR-600 lan SV-1000S, Kawasaki Z-1000, lsp. Penampilan ing dalan kasebut minangka upeti kanggo cepet nyopir.