Standar 3D Model

Nuduhake 1-24 asil 52

Model 3D Standar Sepeda Motor untuk model komputer grafis 3D.

Sepeda motor yaiku kendaraan roda kalih kanthi mesin mekanik (internal combustion engine, electric, pneumatic), fitur-fitur utama yaiku: Posisi vertikal pembalap (motorcyclist), ana ing sisih kiwa (platform, , kontrol kendhali langsung (gearless) saka roda ngarep.

Sepeda motor klasik kalebu roda loro, roda loro karo sidecar, roda tiga (trike) lan roda sepasang (kotak), snowmobiles (duwe drive sing dilacak). Saliyane ing nomer roda, motor uga beda-beda ing desain lan ukuran: moped, skuter (mesin sing dipasangake ing awak sing ana ing ngisor kursi lan sikil) jinis: klasik, cruiser, touring, olahraga, dalan, salib, enduro, choppers.

Pit motor klasik
Sepeda motor kelas iki muncul sepisanan lan wiwit iku "sepeda motor kanggo saben dina." Desain motif iki diciptakake kanthi gamblang lan gampang dipertua, sanajan ing motif klasik modern, akeh teknologi sing wis teka saka olah raga. Pit motor klasik modern bisa dadi kapasitas kubik - saka 50 nganti 2000 cm ³ - nanging apa sing nyatakake kabeh dadi siji jinis yaiku geometri, sing nyedhiyakake langsung (diarani "klasik") pas kanggo sopir nalika dheweke lenggah, tanpa nyimpang utawa condong ing setir kemudi. Loro-lorone kasebut trep banget kanggo nyedhaki dawa, lan kabeh motor digawe kanthi pikiran iki. Mesin motor klasik biasane mung dipeksa kanggo entuk sumber maksimum sing sepeda motor Jepang nggawe 100,000 km utawa luwih.

Sepeda motif klasik beda saka olahraga - streetfighter (saka Inggris. Street fighter - street fighter). Ing kasunyatan, iki olahraga tanpa plastik, akeh streetfighters-kastomy digawe cara iki - olahraga "undresses" lan ana tetep minimal madhep ing iku sing perlu kanggo nyetir ing kutha. Streetfighters seri digawe ing basis mesin lan bagean motor olahraga, nalika mesin cacat 20-25%, lan unsur-unsur struktural liyane disederhanakake kanggo ngurangi biaya kasebut, nanging tanpa ngurangi kualitas trek. Sepeda motor kaya Honda CB-600F lan CB-900F Hornet, Yamaha FZ-6 lan FZ-1, Suzuki GSR-600 lan SV-1000S, Kawasaki Z-1000, lan liya-liyane. nyopir.