Model 3D Olahraga

Nuduhake asil 1-24 saka 165

Model 3D Sport Cars kanggo modeling 3D lan rendering grafis.

A mobil olahraga utawa mobil olahraga iku jeneng umum kanggo mobil kelas loro, sing jarang nganggo mobil 4 kursi, kanthi kualitas sing luwih dhuwur lan, kanthi mangkono, tambah daya mesin (Kapadhetan daya, motorisasi) lan dhuwur awak dhuwur (ground clearance , reresik). Ora kaya mobil racing, mobil olahraga dirancang kanggo nyopir dalan umum (sing tegese kedhaftar karo negara, mesthine kudu duwe piranti cahya lengkap lan piring lisensi). Mobil olahraga (contone, kayata Porsche GT3 RS) uga disebut Ringtules (paket pilihan sing ngijini sampeyan kanggo nuwuhake yakin ing trek lomba). Ringtail khas kalebu suspensi sporti lan angel, kit body aerodinamis, sistem rem olahraga, lan kandhang gulungan.

Ing kelas "olahraga" pisanan kalebu jinis model kayata coupe lan roadster olahraga (rong lawang), mobil kelas GT. Kajaba iku, bubar kalebu ing kelas iki yaiku model papat lawang khusus dikonsep kaya Porsche Panamera, Aston Martin Rapide, lan Fisker Karma. Subkelas mobil iki isih durung akeh lan ing pasar sing nganggo basa Inggris, dheweke nampa jeneng "sedan olahraga", lan ing pasar sing nganggo basa Jerman - "limusin olahraga". Ing Rusia, dheweke uga diarani "sedan olahraga."

Model serial conventional coupe or limousine belongs to the other classes, nanging past tuning sport body, engine or chassis, minangka aturan, ora termasuk dalam klasifikasi "olahraga". Kadhangkala, kendaraan sing diluncurake kanthi sporty (SUV) kalebu ing klasifikasi "olah raga", nanging miturut ukuran, bobot lan ciri dinamis, iku kelas kapisah.