Pesawat Pesawat 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Aircraft Parts kanggo pesawat komersial lan pribadi, helikopter, jet, olahraga lan liya-liyane.

Pesawat minangka konsep kolektif sing nuduhake kabeh pesawat sing luwih abot tinimbang hawa kanggo gerakan ing ruang udara sing cedhak karo Bumi, kabeh prestasi bidang ilmu khusus (aerodinamika, mekanika penerbangan, pandhu arah udara, lsp) lan kabeh sistem organisasi lan lembaga pamrentah sing nggunakake pesawat luwih abot tinimbang udara, lan uga duwe lapangan udara, spesialis lan sarana dhukungan pesawat sing cocog.

Format file populer Model 3D Bagian Pesawat: 3ds max, ma, mb, obj