Pesawat Pesawat 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Aircraft Parts kanggo pesawat komersial lan pribadi, helikopter, jet, olahraga lan liya-liyane.

Pesawat punika minangka konsekuensi kolektif sing nuduhake kabeh pesawat sing luwih abot tinimbang udara kanggo gerakan ing lingkungan udhara cedhak Bumi, kabeh prestasi bidang pengetahuan khusus (aerodinamika, mekanika penerbangan, navigasi udara, lan sanes-sanesipun) lan sedaya sistem organisasi lan agensi pamaréntah sing nggunakake pesawat luwih abot tinimbang udara, lan uga - duwe lapangan udara, spesialis lan sarana dhukungan sing cocok.

Format file populer saka Model 3D Pesawat: 3ds max, ma, mb, obj