Model 3D Komersial

Model 3D » Kendaraan 3d Model » pesawat » Commercial

Nuduhake 1-24 asil 39

Model 3D Komersial Aircraft Jet Pesawat.

Pesawat komersial, pesawat - pesawat sing dirancang lan dilengkapi kanggo transportasi penumpang lan bagasi. Boten kados pesawat transportasi ingkang kathah-kathah, pesawat penumpang gadhah kompartemen kangge transportasi tiyang lan kargo, utawi boten gadahi kompartemen kargo tambahan.

Kanggo wektu sing suwe, desain pesawat wis dipengaruhi dening larangan legislatif global, miturut pesawat sing kembar kembar ora bisa mbukak rute luwih saka jam 1 adoh saka bandara sing cocok kanggo landing. Mulane, kabeh pesawat jarak jauh sing mabur ing samodra dirancang karo mesin telu lan papat. Liwat usaha Boeing kanggo ningkatake model mesin kembar, Boeing 767, ing pertengahan 80s, standar ETOPS dienalake, amarga pesawat kembar sing bisa dipisahake saka bandara-bandara sing paling cedhak kanggo 90, 120, 180 utawa liyane menit. Pabrikan iki ngijini manufaktur ngembangake pesawat long-haul gedhe-gedhe kayata Boeing 777 lan Airbus A330, sing, amarga efisiensi, mulai ngganteni pesawat ing endi wae karo luwih saka rong mesin.

Pesawat penumpang modern ora beda karo sing katon ing 60s. Saiki, fokus utamane yaiku ngapikake mesin pesawat, kanthi tujuan ngapikake efisiensi bahan bakar lan ngurangi bising, ningkatake avionik lan ngrampungake rancangan pesawat udara kanthi nggunakake bahan-bahan generasi anyar, kalebu sing adhedhasar komposit. Tembung anyar ing aplikasi bahan komposit ing penerbangan penumpang yaiku pesawat Boeing 787, ing ngendi proporsi bahan komposit kira-kira 50%.