Pesawat Aircraft 3D Model

Model 3D » Kendaraan 3d Model » pesawat » Pesawat liyane

Nuduhake 1-24 asil 31

Pesawat Aircraft 3D Model.

Pesawat liya - pesawat sing dimaksudake kanggo nglakokake penerbangan tanpa pilot ing pesawat. Sistem Penerbangan Unmanned - Pesawat lan item sing gegandhengan sing dilakoni tanpa pilot ing papan. Pesawat otonomi - pesawat tanpa awak sing ora nyedhiyani intervensi pilot ing kontrol penerbangan. Pesawat adoh adoh - pesawat sing pilot pilot sing ora numpak pesawat iki. Subkategori Kategori punika namung ndarbèni subkategori ing ngandhap punika.

Ing dokumentasi peraturan GA, masalah ngatur panggunaan unmanned aerial vehicles, ing bagean sing ngatur operasi pesawat tanpa awak, dadi tambah akeh penting.

Ing sesi 39 saka Majelis ICAO, laporan nerangake yen sawetara Negara-negara sing melu integrasi sistem pesawat tanpa awake menyang sistem udara nasional, supaya bisa ngoperasikake pesawat sing ora ditemokake ing pesawat sing dipandu dening pilot ing pesawat kasebut.

Klasifikasi hukum pertama pesawat dikenalaké ing peraturan gerakan udara internasional sing diadopsi ing Oktober 13, 1919, sing dikenal minangka Konvensi Paris.