Pesawat Aircraft 3D Model

Model 3D » Kendaraan 3d Model » pesawat » Pesawat liyane

Nuduhake asil 1-24 saka 31

Pesawat Aircraft 3D Model.

Pesawat liyane - pesawat sing dimaksudake kanggo nglakokake pesawat tanpa pilot. Sistem Penerbangan Tanpa Kendaraan - Pesawat lan barang sing gegandhengan sing dioperasikake tanpa pilot. Pesawat otonom - pesawat tanpa kendali sing ora nyedhiyakake intervensi pilot ing kontrol penerbangan. Pesawat pilot jarak jauh - pesawat sing pilot pilot sing ora ana ing pesawat iki. Iki minangka subkategori pesawat tanpa awak.

Ing dokumentasi peraturan GA, masalah ngatur panggunaan unmanned aerial vehicles, ing bagean sing ngatur operasi pesawat tanpa awak, dadi tambah akeh penting.

Ing sesi 39 saka Majelis ICAO, laporan nerangake yen sawetara Negara-negara sing melu integrasi sistem pesawat tanpa awake menyang sistem udara nasional, supaya bisa ngoperasikake pesawat sing ora ditemokake ing pesawat sing dipandu dening pilot ing pesawat kasebut.

Klasifikasi hukum pertama pesawat dikenalaké ing peraturan gerakan udara internasional sing diadopsi ing Oktober 13, 1919, sing dikenal minangka Konvensi Paris.