Pribadi 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 46

Model 3D saka Private Aircraft kalebu pribadi jets lan charters.

Pesawat udara kelas iki duwe kabin penumpang sing dhuwur banget, gumantung saka jenis pesawat sing spesifik, bisa nampung saka 6-8 kanggo wong 15-20; Pesawat sing padha dilengkapi sarana elektronik sing ngidini para penumpang bisa ngerjakake penerbangan kasebut

Pesawat korporat utawa pribadi digawe saka awal banget kanthi basis liner penumpang biasa utawa pesawat angkut sing uga dilengkapi kabin, lan kadhangkala nindakake standar kasebut. Pesawat administratif wiwit ngadeg ing kelas kapisah ing pungkasan taun lima puluhan. Contone, ing 1958, rong motor Gulfstream digawe, sing tujuan utama yaiku transportasi karyawan perusahaan gedhe. Pesawat-pesawat administratif saka pesawat-pesawat penumpang liyane dibentuk kanthi munculé model jet. Kanggo transportasi penumpang lan kargo komersial sing kasedhiya, maskapai butuh liners kanthi kapasitas penumpang maksimum, nalika kecepatan pelayaran penting kanggo penerbangan pribadi lan bisnis, lan jumlah penumpang ing penerbangan kasebut relatif cilik. Pesawat jet pertama yaiku Lockheed JetStar, sing nggawe penerbangan pertamane ing September 4, 1957. Dheweke uga minangka conto unik saka pesawat administratif papat. Ing wiwitan 1960s, model pertama bisnis jet manufaktur meh kabeh manufaktur saiki muncul: HS-125 saka Inggris Hawker-Siddeley digawe pesawat pisanan ing Agustus 13, 1963, prototipe Falcon 20 saka Prancis Dassault mabur ing Mei 4, 1963, Learjet-23 saka perancang Amerika William Lear - Oktober 7, 1963. Sakbanjure diikuti dening Gulfstream: perusahaan Grumman, sing mrodhuksi, adhedhasar model sekrup, nggawe jet Gulfstream II (pesawat pisanan ing Oktober 2, 1966). Pesawat seri seri Cessna-Citation saiki akeh banget jet bisnis. Model Citation X - jet bisnis paling cepet sing kasedhiya ing pasar. Pasar kanggo jet bisnis cukup ekstensif - model super-ringan kaya HondaJet muncul ing.