Pribadi 3D Models

Nuduhake asil 1-24 saka 46

Model 3D saka Private Aircraft kalebu pribadi jets lan charters.

Pesawat udara kelas iki duwe kabin penumpang sing dhuwur banget, gumantung saka jenis pesawat sing spesifik, bisa nampung saka 6-8 kanggo wong 15-20; Pesawat sing padha dilengkapi sarana elektronik sing ngidini para penumpang bisa ngerjakake penerbangan kasebut

Pesawat perusahaan utawa pribadi digawe wiwit wiwitan kanthi nggunakake kapal penumpang biasa utawa pesawat transportasi sing wis dilengkapi kabin, lan kadang nindakake standar. Pesawat administratif wiwit misuwur ing kelas kapisah ing pungkasan taun lima puluhan. Contone, ing taun 1958, Teluk-loro Teluk digawe, tujuane utamane yaiku transportasi karyawan perusahaan-perusahaan gedhe. Bedane pesawat administratif saka pesawat penumpang liyane sing dibentuk nalika ana model jet. Kanggo transportasi komersial lan transportasi kargo sing duwe bathi, maskapai butuh liner kanthi kapasitas penumpang sing maksimal, sanajan kecepatan pelayaran penting kanggo penerbangan pribadi lan bisnis, lan jumlah penumpang sing mabur kaya ngono sithik. Jet bisnis pertama yaiku Lockheed JetStar, sing nggawe penerbangan kaping pisanan ing tanggal 4 September 1957. Dheweke uga tetep dadi conto unik yaiku pesawat administrasi sing duwe mesin papat. Banjur ing wiwitan taun 1960an, model jet bisnis pisanan meh kabeh pabrikan saiki katon: HS-125 Inggris Hawker-Siddeley nggawe penerbangan kaping pisanan ing tanggal 13 Agustus 1963, prototipe Falcon 20 saka Dassault Prancis mabur ing wulan Mei 4, 1963, Learjet-23 desainer Amerika William Learn - 7 Oktober 1963. Ora suwe banjur diikuti karo Gulfstream: perusahaan Grumman, sing ngasilake, adhedhasar model sekrup, nggawe jet Gulfstream II (penerbangan kaping pisanan tanggal 2 Oktober , 1966). Saiki, pesawat seri Cessna-Citation dadi umum ing jet bisnis. Model Citation X - jet bisnis paling cepet sing kasedhiya ing pasar. Pasar kanggo jet bisnis cukup jembar - model super ringan kaya HondaJet katon ing kana.