Model satelit lan teleskop 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Spaceships » Satelit lan Teleskop

Nuduhake kabeh asil 19

Model 3D saka Satelit lan Teleskop lan Kendaraan Spasihip kanggo modhèl grafis komputer 3D lan rendering.

Teleskop - piranti sing bisa mirsani obyek sing adoh kanthi ngumpulake radiasi elektromagnetik (contone, cahya sing katon).

Teleskop bisa digunakake minangka teleskop kanggo ngrampungake masalah ngurmati objek adoh. Teleskop dibangun ing 1608 Lippersgey. Uga, panyiptan teleskop dianggep minangka kontemporer Zachariah Jansen.

Taun 1608 dianggep minangka taun panemuan teleskop nalika tlatah master Walanda John Lippershey nunjukake penemuan ing The Hague. Nanging, dheweke ditolak paten amarga tuane liyane, kayata Zachary Jansen saka Middelburg lan Jacob Metius saka Alkmaar, wis duwe salinan teleskop, lan sing terakhir, ora suwe sawise Lippersgeya, ngajokake permintaan kanggo paten. Sawijining panaliten nuli nuduhaké menawa, mbokmenawa, teleskop wis dikenal sadurungé, bali ing 1605. Ing Suplemen Vitellia, diterbitake ing 1604, Kepler mriksa sinar kasebut ing sistem optis sing kasusun saka lensa biconcave lan biconcave. Gambar-gambar awal teleskop lensa paling sederhana (kedua lensa tunggal dan lensa dua) ditemukakan dalam rekaman Leonardo da Vinci, dating kembali ke 1509. Cathetan kang dilestarekake: "Nggawe kacamata kanggo ndeleng bulan purnama."

Format file satelit lan Teleskop 3D: 3ds dxf fbx campuran cob dae x obj