Sedan 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 110

Awake mobil sing ditutup karo kompartemen bagasi sacara struktural dipisahake saka kompartemen penumpang (ing mobil wiwitan, bagasi umum katon minangka koper sing dipasang ing tembok mburi koper utawa sing ilang), tanpa lawang angkat ing tembok mburi, biasane loro utawa telu seri kursi sing ukurane gedhe.

Jinis awak iki paling umum ing antarane awak mobil.

Antarane sedan mobil sampeyan bakal nemokake model mobil kaya: Mercedes S-Class, E-Class; Audi A6, A8; BMW Seri 5 lan Seri 7, Volkswagen Passat lan Phaeton, Chrysler C300, Ford Fusion, Mitsubishi Lancer lan Chevrolet Malibu.

Mobil-mobil kasebut banget populer lan bakal gampang digunakake ing game pembangunan utawa animasi, sampeyan uga bisa nggunakake iklan kasebut kanggo iklan.

Model-model 3D sing luwih rinci mbutuhake akeh wektu iki sebabe luwih cepet ngundhuh saka FlatPyramid.