Model 3D Shuttle

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D saka Space Shuttle Shuttle NASA bisa didownload ing 3ds max maya lwo obj fbx lan liyane.

Program angkasa spasi wis dikembangake dening North American Rockwell lan sekelompok kontraktor asosiasi atas jenenge NASA wiwit 1971. Karya pangembangan lan pangembangan dianakake ing framework program gabungan NASA lan Angkatan Udara. Nalika nggawe sistem, sawetara solusi teknis kanggo modul lunar saka program Apollo saka 1960s digunakake: eksperimen karo boosters padhet-bahan bakar, sistem kanggo pamisahan, lan nampa bahan bakar saka tank eksternal. Sakliyan limang angkat dibangun (loro sing tilar donya ing kacilakan) lan siji prototipe. Penerbangan antariksa ditindakake wiwit April 12, 1981, Juli 21, 2011.

Ing 1985, NASA ngrencanakno yen 1990 bakal ana peluncuran 24 saben taun, lan saben kapal bakal ngrampungake penerbangan 100 menyang papan. Ing praktek, padha dipigunakaké kurang luwih - kanggo taun operasi 30, wiwit 135 diwiwiti. Sebagéan gedhé penerbangan digawe ing ruang angkasa Discovery.