Model 3D Shuttle

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D saka Space Shuttle Shuttle NASA bisa didownload ing 3ds max maya lwo obj fbx lan liyane.

Program angkasa spasi wis dikembangake dening North American Rockwell lan sekelompok kontraktor asosiasi atas jenenge NASA wiwit 1971. Karya pangembangan lan pangembangan dianakake ing framework program gabungan NASA lan Angkatan Udara. Nalika nggawe sistem, sawetara solusi teknis kanggo modul lunar saka program Apollo saka 1960s digunakake: eksperimen karo boosters padhet-bahan bakar, sistem kanggo pamisahan, lan nampa bahan bakar saka tank eksternal. Sakliyan limang angkat dibangun (loro sing tilar donya ing kacilakan) lan siji prototipe. Penerbangan antariksa ditindakake wiwit April 12, 1981, Juli 21, 2011.

Ing taun 1985, NASA ngrancang manawa ing taun 1990 ana 24 peluncuran saben taun, lan saben kapal bakal ngrampungake nganti 100 penerbangan menyang angkasa. Praktek, digunakake luwih sithik - sajrone 30 taun operasi, 135 diwiwiti. Umume kabeh penerbangan nggawe pesawat ulang-alik luar angkasa Discovery.