SUV 3D Models

Nuduhake asil 1-24 saka 157

SUV - jinis mobil Amerika Utara tartamtu sing resmi diklasifikasikake minangka truk ringan, nanging ditrapake kanggo saben dinane dadi kendaraan penumpang. Fitur khas - biasane sasis bingkai, "kreta" jinis awak kanthi sopir lan penumpang sing pas, biasane nganggo telung jok kursi, asring - nambah reresik lemah lan drive rodha papat (asring disederhanakake, tanpa nyuda gir lan kemungkinan nyopot poros ngarep).

Paling populer SUV 3D model:

  • Toyota RAV4.
  • Nissan Rogue.
  • Dodge Journey.
  • Kia Sorento.
  • Jeep Grand Cherokee.
  • Renault Kangoo.
  • Jeep Cherokee.
  • Kawasaki CR-V.

Model SUV 3D kuwi cocok kanggo desain game lan iklan. Sampeyan bakal nemokake macem-macem jinis model iki ing format sing beda: 3ds Max, Vray, Maya, FBX, OBJ, 3DS.