SUV 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 161

SUV - jinis mobil Amérika Lor sing khusus diklasifikasikaké minangka truk ringan, nanging dimaksudaké kanggo saben dina minangka kendaraan penumpang. Fitur khas - biasane frame chassis, jinis mobil "wagon" kanthi sopir lan penumpang sing pas lan dhuwur, biasane nganggo telung larik kursi, asring - ningkatake klasifikasi lemah lan drive roda 4 (asring disederhanakake, tanpa cacat pindah lan kamungkinan nyingkirake gandar ngarep).

Paling populer SUV 3D model:

  • Toyota RAV4.
  • Nissan Rogue.
  • Dodge Journey.
  • Kia Sorento.
  • Jeep Grand Cherokee.
  • Renault Kangoo.
  • Jeep Cherokee.
  • Kawasaki CR-V.

Model SUV 3D kuwi cocok kanggo desain game lan iklan. Sampeyan bakal nemokake macem-macem jinis model iki ing format sing beda: 3ds Max, Vray, Maya, FBX, OBJ, 3DS.