Model 3D Tank

Nuduhake asil 1-24 saka 183

Model 3D Kendaraan Tank Militer kanggo pemodelan 3D lan rendering grafis.

Tangki kasebut minangka kendaraan tempur dilindhungi balok kanthi armament meriam kuat, biasané ing menara tivi, dirancang utamané kanggo langsung geni.

Ing wiwitan pambangunan gedung tangki, padha karo senjata khusus senapan mesin sing kadhangkala diprodhuksi, lan sawisé Perang Donya II, eksperimen dianakaké kanggo nggawe karo senjata roket minangka sing paling utama. Opsi sing dicethakaké kanggo senjata api. Dhéfinisi kendaraan tempur waja beda karo tentara sing beda, minangka tujuan lan cara panggunaan, diganti ing wektu sing béda.

Ing Perang Dunia Pertama, dheweke bisa uga ora dikenal minangka tank modern (contone, Saint-Chamonix), utawa, contone, sawetara spesialis mesin Swedia Strv-103 diklasifikasikake dudu tank, nanging minangka perusak. Kura-kura penyerangan abot (A39), sanajan diarani tank, ora duwe turret lan mulane, sawetara ahli kalebu ACS super-abot. Sawetara kendaraan tempur lapis baja (kayata Tipe 94), sing diarani "tank cilik".

Perbedaan utama antarane kendaraan lapis baja modern lan kendaraan tempur liyane kanthi armament meriam yaiku kemampuan kanggo cepet nggawa geni ing sudhut sudhut horizontal. Akeh banget, kemungkinan iki diwujudake liwat instalasi senapan ing menara turunan. Sanajan ana sawetara pengecualian. Artileri pujaan sing awujud dhewe bisa dadi struktur kaya tank, nanging dirancang kanggo ngatasi tugas liyane: ngancurake kendaraan musuh saka serangan ambushes utawa pasukan pemadam kebakaran saka posisi penembakan sing ditutup, saengga ana sawetara sing beda-beda, pisanane, gegayutan karo kaunggulan saka tembaga liwat tangki.