Tanker 3D Models

Nuduhake kabeh asil 2

Model 3D Kendaraan Tanker kanggo Industri dan Tugas Berat.

Kapal tanker yaiku kapal kargo laut utawa kali sing dituju kanggo transportasi kargo massal.

Lambung kapal tanker minangka pigura logam sing kaku kanggo lapisan logam. Lumbung dibagi dening partisi menyang sawetara kompartemen (tank), sing kapenuhan kargo massal. Volume siji tank bisa saka 600 nganti 10 000 m³ lan luwih akeh kanggo gedhe.

Tanker kanggo transportasi produk minyak lan lenga paling umum, nanging digunakake kanggo ngangkut kargo liku liyane, kalebu produk pangan (contone, anggur utawa banyu ngombe). Kapal tanker pisanan ing donya, diarani Zoroaster, dibangun ing 1877, sawijining bobot mati yaiku 15,000 poods (kira-kira 250 ton).

Tanker paling gedhé ing donya yaiku Knock Nevis, supertanker Norwegia. Sajarah kasebut wiwit ing Jepang ing 1976 (utawa ing 1975 - miturut sawetara sumber) ing galangan kapal Sumitomo Heavy Industries, ing ngendi dibangun ing nomer seri "1016" lan ditransfer menyang pemilik kapal Yunani, sing nyebut "Seawise Giant ". Ing 1981, "Knock Nevis" diowahi. Bagian tambahan gelas tambah bobot mati (kapasitas) saka 480 ewu ton nganti 565 ewu ton. Dawane meter 458, jembare 68.8 meter, lan konsep ing muatan 24.61 meter. Ing 2010, kapal dibongkar kanggo scrap.