Transportasi Model 3D

Nuduhake 1-24 asil 26

Model 3D Kendaraan Angkutan Militer kanggo pemodelan 3D lan rendering grafis.

Transportasi militer - ing angkatan bersenjata, nyedhiyakake transportasi pasukan, senjata lan peralatan militer, uga pasokan pasukan kanggo kabeh sing perlu kanggo livelihoods.

Kasus pisanan saka penggunaan militer ing jalur rèl wis ana ing 50s - 60 abad XIX. Sakwéné Perang Prancis-Italia-Austria 1859, kanggo pertama kaloro, gerakan pasukan gedhe (manuver kereta api) kanthi cepet digelar dening rel. Iki nyumbang kanggo nyerang pasukan.

Sajrone Perang Donya I dhisik, gerbong wiwit ngganti gerbong kanggo ngirim pasokan menyang pasukan saka stasiun pungkasan.

Inggris "Chinuk" nggawa Land Rover karo trailer.
Penerbangan militèr pisanan dipigunakaké ing perang 1936 nalika Perang Sipil ing Spanyol nalika pesawat angkut Jerman ndhèrèk pasukan Franco saka Maroko nganti Spanyol.

Sajrone Perang Donya II, Pusat Angkatan Darat Jerman (nganti 1.8 yuta wong) dadi rata-rata kereta api 1700 sebulan.

Sajrone Perang Donya II dadi cetha yen transportasi ril mbutuhake pengalihan pasukan gedhe kanggo nglindhungi saka pesawat mungsuh, lan amarga pembentukan wewengkon sing rusak, jembatan, lan kakehan, mung bisa digunakake kanthi cara sing terbatas. Transportasi dalan, sing dadi pangguna utama ing ngarep, bala tentara lan mburi tentara, nduweni urip sing luwih gedhe.