Transportasi Model 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 26

Model 3D Kendaraan Angkutan Militer kanggo pemodelan 3D lan rendering grafis.

Pengangkutan militer - ing angkatan bersenjata, nyedhiyakake transportasi pasukan, persenjataan lan peralatan militer, uga pasokan pasukan kanggo kabeh sing dibutuhake kanggo panguripan.

Kasus panggunaan kereta api kaping pisanan kedadeyan ing taun 50-an - 60 ing abad XIX. Sajrone Perang Franco-Italia-Austria taun 1859, iki kaping pisanan, gerakan pasukan skala gedhe (manuver sepur) kanthi cepet dikerahkan nganggo rel. Iki nyumbang kanggo nyerang pasukan sing sukses.

Sajrone Perang Donya I dhisik, gerbong wiwit ngganti gerbong kanggo ngirim pasokan menyang pasukan saka stasiun pungkasan.

Inggris "Chinuk" nggawa Land Rover nganggo trailer.
Penerbangan militèr pisanan dipigunakaké ing perang 1936 nalika Perang Sipil ing Spanyol nalika pesawat angkut Jerman ndhèrèk pasukan Franco saka Maroko nganti Spanyol.

Sajrone Perang Donya II, Pusat Angkatan Darat Jerman (nganti 1.8 yuta wong) dadi rata-rata kereta api 1700 sebulan.

Sajrone Perang Dunia II, jelas yen transportasi rel mbutuhake pengalihan pasukan gedhe kanggo nglindhungi pesawat saka mungsuh, lan amarga ana wilayah rusak, jembatan, lan wilayah sing kakehan, mula mung bisa digunakake kanthi winates. Transportasi dalan, sing dadi panggunaan utama ing sisih ngarep, tentara lan tentara, duwe kaslametan sing luwih gedhe.