Kapal Komersial 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Watercraft » Kapal Komersial

Nuduhake kabeh asil 13

Model 3D Kapal Komersial lan Pelayaran.

Ana klasifikasi klasifikasi pengadilan sipil, nanging adhedhasar adat istiadat kanggo dibagi dadi kelompok utama:

  • transportasi (kargo, penumpang, kargo-penumpang),
  • komersial (Fishing),
  • technical (technical armament vessels),
  • kapal tambahan (utawa layanan lan tambahan),
  • olahraga,
  • cilik lan mlaku-mlaku.

Kapal-kapal sing nglakokake penerbangan internasional kudu netepi standar Konvensi SOLAS-74 (Konvensi Internasional kanggo Keamanan Lingkungan ing Segara), sing nemtokake status kapal penumpang, kargo lan nelayan:

Kapal penumpang minangka kapal mawa luwih saka penumpang 12, yaiku wong sing luwih lawas tinimbang setahun sing ora dadi anggota kru lan sing ora nindakake tugas sing ana hubungane karo aktivitas kapal. Conto kapal penumpang yaiku kapal pesiar lan kapal.

Kapal kargo - secara harfiah "papan apa wae sing ora dadi prau penumpang", nanging kudu mratelakake samubarang leladine lan ruang lingkup Konvensi - mandhiri, ndarbeni ton regane luwih saka 500 ton, ora nganggo kapal militer utawa militer transportasi, ora mung nelayan, ora dadi pelaut yacht ora melu aktivitas komersial.

Kapal kargo dibagi dadi kargo garing lan tanker. Kapal kargo garing kalebu jenis kapal kaya kapal kontainer, pelaku usaha sing luwih ringan, pelaku usaha massal, roller, kalebu pelaku usaha truk, kapal sing disejukake lan macem-macem khusus kayadene kapal, truk semen, lan liya-liyane. Ing antarane kapal tanker, pelaku usaha gas, winemakers, lan liya-liyane, nanging kabeh mau digabung karo kapal ing tank (tank). Ana uga kapal jinis campuran utawa universal, sing bisa bebarengan utawa ganti nganggo barang sing akeh lan akeh utawa barang garing.

Kapal kargo yaiku kapal kargo sing duwe kursi kanggo 12 utawa luwih akeh penumpang utawa kapal penumpang sing dianakake kanggo kargo komersial. Conto kapal kargo penumpang yaiku uap.

A prau nelayan (utawa wadhah fishing) yaiku prau sing digunakake kanggo mburu iwak, paus, segel, walrus, utawa sumber daya urip ing segara.
Yen sawijining prau, saliyane kanggo kesempatan kanggo nelayan, nduweni kemampuan kanggo ngangkut barang, umpamane, ing panggonan sing dipendhem, banjur ora ana ing kelas kapal nelayan, nanging menyang kelas kapal kargo.
Kapal (Fishing) kalebu kapal trawlers, seiners, drifters, longliners, whaling, lan khusus liyane - crab-Fishing, etc - prau.

Format Komersial Kapuloan 3D format file: 3ds, max, c4d, lwo, ma, mb, obj