Model Kendaraan 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Koleksi Kendaraan

Nuduhake kabeh asil 11

Angkutan Kendaraan, Koleksi Kendaraan 3D kalebu militer, industri, konstruksi, kemewahan, heavy, sedan, penumpang, pesawat, kapal lan liyane kanggo pemodelan 3d lan rendering grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

Klasifikasi klasifikasi Kendaraan:

Mobil penumpang - kanthi bobot total ora luwih saka 3,500 kg kanggo kreta penumpang (saka 1 nganti 8, ora kalebu sopir) lan barang. Mobil kasedhiya kanthi awak tertutup (sedan, limusin, coupe, hatchback, kreta stasiun, van lan minibus) lan awak sing ditarik (bisa diowahi, roadster, landau lan phaeton).

Truk (truk) - mobil kanggo transportasi barang. Ing sasis truk uga ngasilake mobil kanthi tujuan khusus lan khusus.
Mobil kasebut kanthi gedhe mbeta kapasitas, wahana yaiku mobil, sepur dalan utawa kendaraan bermotor liyane kanthi beban gandar ngluwihi 120 kN (12 ton gaya), lan jembaré jembaré luwih saka 2.5 m.

Kendaraan off-road - mobil penumpang utawa truk sing didhukung luwih saka siji poros (utawa kanthi drive poros siji, nanging kanthi kemungkinan ngunci diferensial aksial), dicocogake kanggo lelungan ing dalan kanthi permukaan sing atos. Kendaraan off-road dilengkapi transmisi kanthi macem-macem rasio gir, uga ban kanthi pola trep khusus, asring dikontrol tekanan sentral ing ban lan fitur teknis liyane.
Mobil sing montor mabur yaiku mobil penumpang sing diadaptasi kanggo lelungan ing kabeh jinis dalan, kalebu sing tanpa permukaan (lemah lan lapangan). SUV biasane ditondoi dening all-wheel drive, tambah lemah.
Buggy - SUV ringan kanggo nyopir pasir. Biasane duwe struktur bingkai sing mbukak.
Penjemputan - modifikasi penumpang kargo adhedhasar mobil utawa SUV kanthi platform mbukak kanthi tailgate. Kapasitas beban 150 nganti 4500 kg.
Mobil sing ngambang (kendaraan amfibi).
Flying car.

Mobil olahraga - mobil sing duwe kecepatan dhuwur, tenaga mesin saya tambah lan awak pendaratan kurang.
Mobil balap - mobil sing dirancang khusus kanggo acara olahraga.
Mobil balap rekam - mobil sing digawe khusus kanggo nyetel rekor mobil (biasane ing trek khusus, tanpa mobil saingan, khusus ing jam mandhiri).

Bus punika minangka kendaraan kanggo transportasi luwih saka penumpang 8, sing ora nganggo bus troli.
Trolleybus minangka kendaraan sing dirancang kanggo njupuk luwih saka penumpang 8, kanthi sumber daya saka kawat kontak njaba.

Miturut jinis mesin:

-Steam
-Petrol
-Diesel
-Gas
-Gas generator
-Hydrogen
- Mobil listrik minangka mobil sing nggunakake energi listrik kanggo nggeser baterai dhewe.
Mobil-mobil hibrida - mobil sing nggunakake mesin pembakaran internal listrik lan tradisional.

Tujuan khusus kendaraan (roda):

-adalah kewajiban
-tarik
-lambangan
-Kabehe (transportasi)
-snowplow
-truck crane
- platform pribadi
-makeh truk
-police mobil
-memilik militer
-dhuwur mobil
- operator personel lapis lapis
-military kendaraan

Koleksi file model 3D model Kendharaan format file: 3ds max dxf dwg fbx obj