Model Kendaraan 3D

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Koleksi Kendaraan

Nuduhake kabeh asil 11

Angkutan Kendaraan, Koleksi Kendaraan 3D kalebu militer, industri, konstruksi, kemewahan, heavy, sedan, penumpang, pesawat, kapal lan liyane kanggo pemodelan 3d lan rendering grafis resolusi dhuwur kanggo game, visualisasi, lan animasi.

Klasifikasi klasifikasi Kendaraan:

Mobil penumpang - kanthi bobot total ora luwih saka kg 3,500 kanggo carriage penumpang (saka 1 kanggo 8, ora kalebu driver) lan bagasi. Mobil kasedhiya karo badan tertutup (sedan, limosin, coupe, hatchback, stasion gerobak, van lan minibus) lan badan sing ditarik (konversi, roadster, landau lan phaeton).

Truk (lori) - mobil kanggo transportasi barang. On chassis truk uga ngasilake mobil khusus lan khusus.
Mobil kasebut kanthi gedhe mbeta kapasitas, wahana yaiku mobil, sepur dalan utawa kendaraan bermotor liyane kanthi beban gandar ngluwihi 120 kN (12 ton gaya), lan jembaré jembaré luwih saka 2.5 m.

Kendaraan kaprigelan - mobil penumpang utawa truk sing didorong luwih saka siji gandar (utawa kanthi drive gandar tunggal, nanging kanthi kamungkinan ngunci diferensial aksial), diadaptasi kanggo mbatalake dalan kanthi permukaan sing keras. Kendaraan lepas pantai dilengkapi transmisi kanthi rasio roda gigi sing lengkap, uga ban kanthi pola jejer khusus, asring karo kontrol tekanan panggunggungan ing ban lan fitur teknis liyane.
Mobil sing montor mabur yaiku mobil penumpang sing diadaptasi kanggo lelungan ing kabeh jinis dalan, kalebu sing tanpa permukaan (lemah lan lapangan). SUV biasane ditondoi dening all-wheel drive, tambah lemah.
Buggy - SUV ringan kanggo nyopir pasir. Biasane duwe struktur pigura sing mbukak.
Pickup - modifikasi cargo-passenger ing basis mobil utawa SUV kanthi platform mbukak karo tailgate. Kapasitas beban saka 150 dadi 4500 kg.
Mobil sing ngambang (kendaraan amfibi).
Flying car.

Mobil sport - mobil sing nduweni kacepetan dhuwur, tenaga mesin tambah lan awak pendarat kurang.
Mobil balap - mobil sing dirancang khusus kanggo acara olah raga.
Mobil balap rekam - mobil sing digawe khusus kanggo nyetel rekaman kanggo mobil (biasane ana ing trek khusus, tanpa mobil saingan, istimewa ing stopwatch).

Bus punika minangka kendaraan kanggo transportasi luwih saka penumpang 8, sing ora nganggo bus troli.
Trolleybus minangka kendaraan sing dirancang kanggo njupuk luwih saka penumpang 8, kanthi sumber daya saka kawat kontak njaba.

Miturut jinis mesin:

-Steam
-Petrol
-Diesel
-Gas
-Gas generator
-Hydrogen
- Mobil listrik minangka mobil sing nggunakake energi listrik kanggo nggeser baterai dhewe.
-Hybrid car - mobil sing nggunakake mesin pembakaran internal lan tradisional.

Tujuan khusus kendaraan (roda):

-adalah kewajiban
-tarik
-lambangan
-Kabehe (transportasi)
-snowplow
-truck crane
- platform pribadi
-makeh truk
-police mobil
-memilik militer
-dhuwur mobil
- operator personel lapis lapis
-military kendaraan

Format berkas 3D model file: 3ds max dxf dwg fbx obj