Liyane Kendaraan 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Kendaraan liyane

Nuduhake asil 1-24 saka 29

Kendaraan Kendaraan 3D ing Flatpyramid.

Gumantung marang lingkungan ing ngendi transportasi iki nduweni fungsi, bisa: atmosfer utawa udhara (pesawat, helikopter, balon, penerbangan, lan liya-liyane); lemah, kalebu lemah (metro, lsp.), rel (railway, tram, lan liya-liyane) lan tanpa trek (mobil, motor, bus, bus troli, lan liya-liyane); banyu (kapal, kapal, kapal, kapal pesiar, dll.), kalebu ing jero banyu (kapal selam) lan spasi (rudal, satelit).
Sampeyan bisa nggabungake media - amfibi, kapal mabur, ekranoplans, hovercraft, lsp.

Ing wilayah sing dilayani, transportasi dipérang dadi telung kategori: "transportasi umum sing nyedhiyakake lingkup sirkulasi lan populasi, transportasi panggunaan non-umum (khusus) (gerakan produksi internal bahan baku, produk setengah jadi, produk jadi, lsp. ), uga transportasi panggunaan pribadi ”. Transportasi umum ora kudu bingung karo transportasi umum (transportasi umum minangka subkategori transportasi umum). Transportasi umum nyedhiyakake perdagangan (transportasi barang) lan pedunung (lalu lintas penumpang). Kendaraan khusus digunakake - transportasi internal lan internal. Pungkasane, transportasi pribadi yaiku mobil, motor, moped, sepeda, kapal pesiar, jet pribadi, lsp.

Format file model 3D Kendaraan liyane: 3ds max fbx c4d suwene wektu ora bisa digunakake