Liyane Kendaraan 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Kendaraan liyane

Nuduhake 1-24 asil 29

Kendaraan Kendaraan 3D ing Flatpyramid.

Gumantung marang lingkungan ing ngendi transportasi iki nduweni fungsi, bisa: atmosfer utawa udhara (pesawat, helikopter, balon, penerbangan, lan liya-liyane); lemah, kalebu lemah (metro, lsp.), rel (railway, tram, lan liya-liyane) lan tanpa trek (mobil, motor, bus, bus troli, lan liya-liyane); banyu (kapal, kapal, kapal, kapal pesiar, dll.), kalebu ing jero banyu (kapal selam) lan spasi (rudal, satelit).
Sampeyan bisa gabungke media - amfibi, kapal mabur, ekranoplans, hoverkraft, dll.

Ing wilayah sing dilayani, transportasi dipérang dadi telung kategori: "transportasi umum sing ngladèkaké sirkulasi lan populasi, transportasi non-umum (khusus) kanthi nggunakake (gerakan produksi internal bahan baku, produk semi-rampung, produk rampung, lan liya-liyané. ), uga transportasi pribadi ". Transportasi umum ora disebabake transportasi umum (transportasi umum minangka subkategori angkutan umum). Transportasi umum nyedhiyakake perdagangan (transportasi barang) lan populasi (lalu lintas penumpang). Kendaraan khusus nganggo - transportasi internal lan internal. Pungkasan, transportasi pribadi yaiku mobil, motor, moped, sepeda, kapal pesiar, jet pribadi, lan liya-liyane.

Kendaraan Kendaraan 3D format file: 3ds max fbx c4d lwo ma mb hrc xsi obj