Model Model Realitas 3D

Model 3D » ditambah Reality

Nuduhake 1-24 asil 1658

Apa kasunyatan kasunyatan?

Kasunyatan semen (AR) yaiku teknologi nambah, mbenakake, ing lapangan telung dimensi persepsi manungsa, informasi virtual sing dirasakake minangka unsur-unsur nyata urip.
Nalika nggawe AR ing urip nyata kanthi nyata, obyek diselehake nggunakake piranti lunak lan gadget khusus kayata:

  • kaca tingal kasunyatan sing ditambah ("cermin cerdas"),
  • tablet,
  • Smartphone kanthi fungsi AR, dll.
  • Teknologi kasunyatan tambah minangka alat pemasaran sing optimal kanggo nyebabake wong-wong mikir, elinga lan nelpon efek WOW.

Kepiye carane Augatory Reality?

AR duwe sifat ing ngisor iki:

  1. Gabungan virtual lan nyata.
  2. Sesambungan ing wektu nyata.
  3. Dianggo ing 3D.

Kanggo nggawe kasunyatan sing saya tambah, biasane teknologi sing digunakake: prosesor, tampilan, kamera lan elektronik sing nemtokake posisi kasebut, kayata accelerometer, GPS lan kompas. Contone, tutul tutul, duwe kit sing dibutuhake kanggo pemilik gadget menyang jagad kasunyatan.

Aplikasi saka karya kasunyatan nyata:

  • Label khusus digunakake.
  • Label kasebut diwaca dening piranti seluler utawa komputer.
  • Lapisan informasi tambahan ditampilake ing layar.
  • Gampang kanggo nggunakake proyek kanthi kasunyatan tambah. Contone, sampeyan kudu arahake kamera piranti seluler menyang sawijining obyek, lan komentar, foto, video utawa kabeh ing kompleks kasebut bakal ditampilake ing layar.

Sampeyan bisa nggunakake teknologi kasunyatan sing saya tambah?

Kemungkinan teknologi AR ora ana watesan, bisa digunakake ing kabeh ruang kegiatan manungsa modern.

Keuntungan utama nggunakake teknologi Realitasi Augment:

Ana macem-macem komplek keuntungan nggunakake kasunyatan sing saya tambah lan nggunakake kasunyatan virtual kanggo promosi barang / layanan lan menehi stimulasi dodol.

  • Tanggepan emosional sing kuat dijamin, minangka tampilan ing saben dinten, umpamane, ing pusat belanja, karakter virtual, nyebabake rasa seneng lan kejutan. Lan emosi paling penting kanggo marketing lan pariwara.
  • Involvement lan interaktivitas nyebabake peningkatan memorabilitas lan akuisisi kesetiaan merek.
  • Informasi akuisisi sing gampang, gampang, game nyumbang kanggo hafal stabil.
  • Teknologi kasunyatan tambah bisa ngidini sampeyan sesambungan karo jagad buatan kanthi bantuan gadget. Ing iki - kauntungan sing bisa ditindakake kasunyatan ing ngarep kasunyatan virtual.
  • Efek virus. Kabeh kampanye iklan sing nggunakake kasunyatan campuran, nggawe emosi sing paling kuat, mula, alat pariwara paling apik wiwit mlaku - crita babagan apa sing ditampilake diliwati saka tutuk menyang tutuk, nggambarake merek.
  • Komunikasi Digital lan offline.
  • Presentasi produk ing format 3D njamin keterlibatan konsumen potensial ing proses riset produk, utamane yen bisa mbubarake gambar dadi lapisan.
  • Faktor WOW - faktor wow duwe peran penting kanggo nggawe kesan produk utawa layanan.

Kanggo Realitas Augmented sing apik sampeyan kudu model 3D sing berkualitas, biasane digawe ing FBX, glTF, utawa Blender. On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake sekumpulan model 3D sing kaya ngono.